Ege Postası
Geri

Giresun’da elektrik kesintisi

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, 23-27 Haziran tarihlerinde il merkezine bağlı bazı köyler ile Bulancak, Piraziz ve Güce ilçelerinde bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu. Giresun İl Müdürlüğü...
Giresun’da elektrik kesintisi
Haberler / Genel
22 Haziran 2013 Cumartesi 10:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Giresun İl Müdürlüğü, 23-27 Haziran tarihlerinde il merkezine bağlı bazı köyler ile Bulancak, Piraziz ve Güce ilçelerinde bazı mahallelerde elektrik kesintisi uygulanacağını duyurdu.

Giresun İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Giresun İl Merkezine bağlı Evrenköy ve Sıvacı köylerine 24-25 Haziran, Kemaliye ve İncegeriş Köylerine 26-27 Haziran tarihlerinde 07.00-19.00 saatleri arasında bakım onarım çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek. Bulancak ilçesi Duttepe,Yıldız,İshaklı,Şahmusa ve Ataköy Köyleri ile Piraziz İlçesi Maden Mahallesi, Narlık ve Pazarsuyu’nun bir kısmına 23 Haziran Pazar günü saat 07.00’den itibaren fiziki irtibat çalışmaları nedeniyle 5 saat elektrik verilemeyecek.

Güce ilçesi Merkez Mahalle, Giyimli Mahallesi, Fındıklı Köyü ve Kavalar Köylerine 23 Haziran Pazar günü saat 11.00’den itibaren yer altı çalışması nedeniyle 3 saat elektrik verilemeyecek.

Açıklamada çalışmaların belirtilen saatlerden önce bitmesi halinde, kesintiden etkilenen yerlere, çalışma bitiminden hemen sonra, ilan edilen kesinti bitiş saatinden önce elektrik verilebileceği duyuruldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası