Ege Postası
Geri

Go-Kart pisti inşaat alanında gerginlik! Firma yetkilisi Kazım Çam'ın üzerine motosikletini sürdü

Güzelbahçe’de Go Kart pisti krizi sürüyor. Yelki Mahallesi’nde bulunan tarım arazisine yapılmak istenen go-kart pisti firmanın sabah saatlerinde jandarma eşliğinde inşaatın mührünü sökerek çalışmalara başlamasının yankıları sürerken, firma yetkililerinden Cem Özenli’nin motosikletini alanda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Çam’ın üzerine sürdüğü iddia edildi. Öte yandan olay sonrası karakola giden Çam, Özenli’den şikayetçi olurken, savcılığa suç duyurusunda da bulunacağı belirtildi.
Go-Kart pisti inşaat alanında gerginlik! Firma yetkilisi Kazım Çam'ın üzerine motosikletini sürdü
Haberler / Güncel
11 Ağustos 2020 Salı 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Güzelbahçe'nin Yelki Mahallesi'nde tarım arazisine ve doğal sit alanı içinde yapılmak istenen Go-Kart Pisti'ne karşı mücadele sürüyor. Günlerdir doğa için nöbet tutulurken, firmanın bu sabah saatlerinde jandarma eşliğinde bölgeye girerek mühürleri söktükleri ve çalışmalara başladıkları öğrenildi.

Belediye Başkanı Mustafa İnce pistin yapılacağı alanda isyan ederken, “kanunsuzca mühürleri söküp, doğayı böyle böyle yok ediyorlar” açıklamasında bulunmuştu.

İnce’ye eşlik eden Belediye Başkan Yardımcısı Kazım Çam da alanda destek verip incelemelerde bulunurken, firmya yetkilileriyle tartıştığı, bunun üzerine tansiyonun yükseldiği ve firma yetkilisi olan Cem Özenli’nin motosikletini Kazım Çam’ın üzerine sürdüğü iddia edildi.

Olaydan yara almadan kurtulan Başkan Yardımcısı Çam’ın karakola giderek Özenli hakkında şikayetçi olduğu ve savcılığa suç duyurusunda bulunacağı öğrenildi.

Öte yandan olay sonrasında CHP İzmir Milletvekilleri Atila Sertel ve Kani Beko ile CHP İzmir İl yönetiminin bölgeye giderek Güzelbahçe örgütüne ve doğa için nöbet tutanlara destek verdikleri belirtildi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası