Ege Postası
Geri

Göçmenleri taşıdığı minibüsle polise çarptı

İzmir'in Menderes İlçesi'nde, minibüsüyle göçmenleri taşırken polisin 'dur' ihtarına uymayarak kaçan ve bu sırada bir polis memuruna çarpıp yaralayan 24 yaşındaki T.K., saklandığı evde yakalandı. T.K. ile insan kaçakçılığı yaptığı belirlen iki suç ortağı da gözaltına alındı. 
Göçmenleri taşıdığı minibüsle polise çarptı
Haberler / 3. Sayfa
22 Kasım 2016 Salı 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen cuma günü yaşanan olayda, Menderes İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekiplerin kurduğu uygulama noktasından bir minibüsün, 'Dur' ihtarına uymayıp kaçtığı bilgisinin gelmesi üzerine İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Dereköy Kavşağı'nda önlem aldı. Ancak minibüs sürücüsü, burada da ikazlara aldırmayarak kaçışını sürdürdü. Bu arada kendisini durdurmaya çalışan polis memuruna da çarpıp ağır yaraladı. Bir süre sonra minibüsü durduran sürücü, kaçtı. Araçtaki yabancı uyruklu 25 göçmen gözaltına alındıktan sonra İl Göç İdaresi Müdürlüğü'ne teslim edildi.

SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Olay sonrasında Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ile Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri de kaçan sürücü T.K.'yı, saklandığı evde yakaladı. T.K. ile bağlantılı olduğu öne sürülen U.Y. (23) ve H.K. (31) de gözaltına alındı. Sorgularından sonra adliyeye gönderilen U.Y. ve H.K., adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. T.K. ise 'Kasten adam öldürmeye teşebbüs ve göçmen kaçakçılığı yapma' suçlarından tutukladı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası