Ege Postası
Geri

Gök, Dikili'de yola çıktı

İzmir'in Dikili İlçesi'nde CHP'den aday adaylığını açıklayan Rıza Gök, tarih, turizm ve tarımı öne alarak örnek bir belediyecilik sergileyeceğini söyledi. Tecrübeli isim 'varım' dedi
Gök, Dikili'de yola çıktı
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ekim 2018 Pazartesi 09:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir'de yerel seçim hareketliliği hız kazandı. Önemli yaşam ve tatil merkezlerinden Dikili'de de aday adayları ortaya çıkmaya başladı. 2009-2014 yılları arasında CHP'den Dikili Belediye Meclis Üyeliği ve geçen dönem de il teşkilatında yöneticilik yapan Rıza Gök, Dikili Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu duyurdu. Ege Üniversitesi İşletme Fakültesi Maliye Muhasebe Yüksek Okulu mezunu olan ancak kendisini "çiftçi" olarak tanımlayan Rıza Gök, yaklaşık 40 yıldır Dikili'de yaşıyor, zeytin ve zeytinyağı üretimiyle uğraşıyor. “Başka Bir Dikili Mümkün” sloganıyla yola çıkan tecrübeli isim Gök, "Yeni toplumcu bir belediye yaratacaksak, iddialı ve örnek bir belediye olacaksak, kararlara katılımı sağlamaya aday belirleme yönteminden başlamalıyız. Bunun doğru yolu da CHP üyelerine ve seçmene gidip ön seçim yapmaktır” dedi.

Gök, "aydınlanmacı ve toplumcu belediyecilik" vurgusu yaparken, "Bir dönem birlikte çalıştığımız Osman Özgüven Başkan Dikili’de yapılan festivallerle Türkiye’ye çoban ateşi olurken, 'su hayattır, satılamaz' diyerek belediye otobüslerini ücretsiz yaparak, sağlık merkezinde en alt ücretlendirmeden hizmet ederek toplumcu belediyeciliğin güzel örneklerini verdi. Türkiye’de Vedat Dalokay, Ahmet İsvan, Erol Köse, Ahmet Piriştina gibi belediye başkanlarının yaptıkları çalışmaları günümüz koşullarına uyarlayarak geliştirmek ve daha da büyütmek için adayım" diye konuştu.

3T olarak tarif ettiği "tarih, turizm ve tarım"ı öne alarak örnek bir belediyecilik sergileyeceğini aktaran Gök, mahalle meclisleri kuracaklarını ve altyapı projelerini yapıp bitireceklerini söyledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası