Ege Postası
Geri

Gökçe'den Uğurlu'ya sürpriz ziyaret

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’yu ziyaret etti.
Gökçe'den Uğurlu'ya sürpriz ziyaret
Haberler / Seçim
17 Mart 2017 Cuma 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe’yi belediye misafir konağında ağırladı. Yapılan ziyaretten duymuş olduğu memnuniyet dile getiren Başkan Uğurlu, “Sayın Genel Sekreterimiz nezaket gösterip bizleri ziyaret etti. Öncelikle belirtmek isterim ki bu ziyareti bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Yaptığımız ve yapacağımız çalışmalarla ilgili kendisi ile fikir alışverişinde bulunduk. Bu anlamda Büyükşehir Belediyemiz ile koordineli bir şekilde çalıştığımızı belirtmek isterim. Büyükşehir Belediyesi’nin ilçemize yaptığı ve yapaçağı çalışmalar var bizim belediyemizin çalışmaları var. İnşallah hep birlikte en güzelini yapmaya gayret edeceğiz” diye konuştu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Dr. Buğra Gökçe ise Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu’ya misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederek ziyaretin sohbet havasında karşılıklı fikir alışverişi şeklinde olduğunu vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası