Ege Postası
Geri

Gönül Kolat markasının en seçkin tesettür modelleri

Seçkin marka tasarımlarından oluşan kıyafetler ile kendinizi daha şık hissedeceksiniz.
Gönül Kolat markasının en seçkin tesettür modelleri
Haberler / Güncel
31 Mayıs 2017 Çarşamba 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Seçkin marka tasarımlarından oluşan kıyafetler ile kendinizi daha şık hissedeceksiniz. Gönül polat markasının en gözde modellerinden oluşan sezon modasının en yeni elbise ve modelleri sizleri bekliyor. Abiye kıyafetler, her beden tipine uygun elbise modelleri ile şıklığınıza şıklık katacaksınız. Modern tasarımların yanı sıra klasik modelleri de geniş ürün yelpazesinde ve marka güvencesinde bulabilirsiniz.

Gönül Polat Tesettür Abiye Modelleri

Tüylü elbise, kolları volanlı ve etek kısmı kabarık modeller, tülü tafta elbise modelleri ve sezonun en gözde çizgilerinden oluşan tasarımlar kalitesinde sizleri bekliyor. Nişan, düğün ve davetlerde giyeceğiniz özel tasarımların hepsi özgün çizgileriyle ve kalitesiyle markanın özel modellerinde yer alıyor.

Gönül Polat Tesettür Elbise Modelleri

Bu sezonun modellerinde pelerin elbiseler çok moda. Markanın özel desenlerinde pelerinli elbise modellerinin her renk ve desenine ulaşabilirsiniz. Özgün modeller ve çizgilerden oluşan sezon tasarımları ile kendinizi şık hissedecek ve her zaman gittiğiniz ortamlarda dikkat çekici olacaksınız. Kap, ferace modelleri, günlük giyeceğiniz tüm kıyafetler markanın yeni modellerinde ve özgün desenlerinde yer alıyor.

Gönül Polat Tesettür Kıyafetleri

Sezona özel yeni moda kıyafetlerin hepsi marka güvencesinde ve tek bir adreste sizler için kampanyalı fiyatlarıyla yer alıyor. Tarzınıza uygun kıyafetler ile kendinize yeni bir stil yapabilirsiniz. Nakış desenle, tüylü elbiseler, taftalı modeller ve sade renklerden oluşan sezon modası ile günün her saati şıklığınızı koruyabilirsiniz. Modern tasarımlar ve özgün desenler sizler için tek bir adreste yer alıyor. Kendinize yeni bir stil yaratın ve farklı modellerden oluşan markanın en gözde modellerline tek bir adresten ulaşın.

Tesetturabiye.com ile gönül Polat markasının en seçkin ürünlerine tek bir adresten ulaşabilirsiniz. Tesetturabiye.com ile tüm seçkin markaların en gözde modellerine tek bir adresten ulaşabilir ve alışverişin keyfine ulaşırsınız. Kapıda nakit ödeyeceğiniz gibi kredi kartına taksit seçeneklerinden de faydalanabilirsiniz. Şıklığınızla göz dolduracak ve özgün tasarımlardan oluşan modellerle kendinize yeni bire tarz yaratacaksınız. Alışverişin keyfini zengin marka modellerinin en gözde tasarımları ile yaşayın.

Kaynak:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası