Ege Postası
Geri

Görme engellilere kütüphane müjdesi

İzmir’in 3. Görme Engelli Kütüphanesi Karşıyaka’ya yapıldı. İzmir İl Halk Kütüphanesi ve Türkiye Görme Özürlüler Kitaplığı TÜRGÖK’ün ardından Karşıyaka Belediyesi de görme engelliler için bir kütüphane hazırladı.
Görme engellilere kütüphane müjdesi
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2013 Perşembe 11:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Gönüllülük esasıyla hizmet verecek kütüphane ile “Engelsiz Kent” için önemli bir adımı daha attıklarını söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Cevat Durak, açılışın ay sonunda yapılacağı müjdesinin de verdi.

Bostanlı’da Caher Dudayev Bulvarı numara 171’de, tek katlı sevimli bir binayı ”Görme Engelliler Kütüphanesi” olarak düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, şimdi kitap okuyacak gönüllüler arıyor. 1 okuyucu, 1 büyüteç, 2 adet kolaylaştırılmış bilgisayar, 1 ses kayıt cihazı ve kabini ile Braille baskı makinası bulunan kütüphane üyelik sistemi ile hizmet verecek.

Kütüphaneden yararlanmak isteyen görme engelliler ile kitap okumak isteyen gönüllüler Karşıyaka Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü veya Görme Engelliler Kütüphanesi’ne başvurarak, üye olabilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası