Ege Postası
Geri

Göz kapağı estetiği

Orta yaş ve üzerinde olan kişilerin sıklıkla başvurduğu bir yöntem olan göz kapağı estetiği gençler tarafından da oldukça rağbet görmektedir.
Göz kapağı estetiği
Haberler / Ekonomi
23 Şubat 2019 Cumartesi 14:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bu anlamda göz kapağı estetiğinin doğru yerde ve bu işin uzmanı olan kişiler tarafından yapılması çok önemlidir.

Göz Kapağı Estetiği Nedir'

Özellikle orta yaş ve üzeri bireylerin tercih ettiği göz kapağı estetik yöntemi, fonksiyonel ve estetik amaçlı olarak farklı şekillerde kişilere uygulanmaktadır. Göz, yüz ifadesini etkileyen en önemli unsurlardan bir tanesidir. Göz ve göz kapağının zaman içerisinde torbalanması ve yaşa bağlı olarak göz çevresinde oluşan sarkmalar kişileri olduğundan daha yaşlı ve yorgun gösterebilir. Gençleştirme adına en çok uygulanan yöntemlerden biri olan göz kapağı estetiğinin doğru yerde ve doğru kişiler tarafından yapılması önemlidir. Göz Kapağı Estetiği Kimlere Uygulanır'

Göz kapağı ameliyatı, blefaroplasti olarak da adlandırılmaktadır. 35 yaş ve üzeri kişilere uygulanan bu yöntem, sigara içmeyen, ciddi bir göz hastalığına sahip olmayan ve ciddi bir kronik hastalığı olmayan kişilere uygulanmaktadır. Bu anlamda kişilerin tedavi edilmeden önce kendilerini psikolojik olarak iyi hissetmeleri gerekmektedir. Blefaroplasti, lokal anestezi ya da genel anestezi altında kişilere uygulanır. Bu konuda dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. bu anlamda uzman kadrosu ve hizmetleri ile sizlere hizmet vermektedir.

Uygulama Nasıl Yapılır'

Bllefaroplasti uygulaması ile göz kapağında bulunan deri veya kas tabakası içerisindeki fazlalıklar alınır ve sıkılaştırma işlemi yapılır. Yağ tabasında birikmiş olan kısımlar alınır ve yer değiştirme işlemi gerçekleştirilir. Bu sayede kişi daha genç bir görünüme kavuşur. Lokal anestezi veya genel anestezi altında gerçekleştirilen bu işlemde, işlemin yapıldığı ortam uygun koşullarda olmalıdır.

Uygulama esnasında sadece üst başta olmak üzere sadece alt veya alt-üst olarak 4 göz kapağına aynı anda işlem yapılabilir. İşlemler yaklaşık olarak 45 dakika sürer. Seanslar şeklinde de farklı yöntemler ile göz kapağı ameliyatı yapılabilir. Siz de göz kapağı ameliyatı ve diğer işlemler hakkında detaylı bilgilere sahip olmak istiyorsanız Monosaglik.com sitesini ziyaret edebilir, yöntemler hakkında merak ettiğiniz soruları sorarak, ilgili kişilerle iletişime geçebilirsiniz.

Daha Fazlası İçin Ziyaret Edin:

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası