Ege Postası
Geri

Gözler CHP Bayraklı’da: Başkan Sandal’ın kayyum listesinde kimler var?

Yaklaşık bir ay  önce 10 ilçe yöneticisinin istifa etmesinin yönetimin düştüğü CHP Bayraklı’ya atanacak isim henüz açıklanmazken Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın ilçeye atanacak kayyum heyeti için İl Başkanlığı’na önerdiği isimler belli oldu.
Gözler CHP Bayraklı’da: Başkan Sandal’ın kayyum listesinde kimler var?
Haberler / Yerel Politika
30 Kasım 2021 Salı 13:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Yaklaşık bir ay once CHP Bayraklı’da ilçe eski Başkanı Pınar Susmuş’un Bayraklı Belediyesi’nden depremde hasar gören ve ardından yıkılan ofis olarak kullandığı taşınmazı için 500 bin lira maddi ve 100 bin lira manevi tazminat talep etmişti. Susmuş’un tazminat talebinin duyulmasının ardından ilçede ipler yine gerilmiş  ve 10 ilçe yöneticisi görevlerinden istifa etmesiyle Susmuş yönetimi düşmüştü.

Susmuş’un başkanlığının düşmesinin ardından gözler ilçeye atanacak ismin kim olduğuna çevrilirken ilçeye bugüne kadar yapılması beklenen atama, ismin belirlenememesi nedeniyle yapılamamıştı. 

BAŞKAN SANDAL’IN LİSTESİNDE KİMLER VAR

Tüzük gereği ilçeye, ilçenin yaklaşık 15 gün sonra olağanüstü kongreye gitmesi gerekirken Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ın İl Başkanlığına sunduğu kayyum heyetinde yer alan isimlerin kimler olduğu belli oldu.

Edinilen bilgilere göre; Sandal 5 kişilik kayyum heyetinin başkanlığı için Necati Şahin’i önerdi. 

Sandal’ın sunduğu Şahin başkanlığındaki kayyım heyetinde yer alan isimlerin ise  Fatma Akçam, Çağla Bayramoğlu, Yusuf Kara ve Faik Coşkuner’in olduğu belirtildi. 

Öte yandan; CHP MYK’nın ilk toplantısında bu isimlerin atamasının yapılması beklendiği ifade edili.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası