Ege Postası
Geri

Göztepe Bandırmaspor maçı öncesi ilginç detay

Göztepe 3 defa Bandırmaspor'un önünde şampiyon oldu
Göztepe Bandırmaspor maçı öncesi ilginç detay
Haberler / Spor
16 Kasım 2016 Çarşamba 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Türkiye 1'inci Ligi'nde cumartesi günü Bandırmaspor ile Bornova Stadı'nda karşılaşacak olan Göztepe, rakibiyle aynı ligde yer aldığı 3 sezonda da şampiyonluk ipini göğüslemeyi başardı. 

Sarı kırmızılı ekip, 2008-09 sezonunda Bandırmaspor ile Kademe Grubu'nda buluşurken, deplasmanda 2-2 berabere kaldığı rakibini İzmir'de 2-1 mağlup etti ve o sezon 3'üncü Lig'den 2'nci Lig'e yükseldi. Göztepe, 2010-11'de Bandırmaspor ile bu kez 2'nci Lig Beyaz Grup'ta eşleşti. Sarı kırmızılı takım, o sezon oynanan 2 maçı 3-1 ve 2-0'lık skorlarla kazanırken adını 1'inci Lig'e yazdırdı. Bandırmaspor ise ligi 2'nci sırada tamamladı.

Göztepe ile Bandırmaspor'un yolları 2014-15'te yine kesişirken, iki takım 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta şampiyonluk için kıyasıya bir mücadele verdi. Bandırmaspor ilk devrede Göztepe'yi Atatürk Stadı'nda 4-1'lık skorla dize getirirken Bandırma'daki müsabaka 0-0 bitti. O sezon da Göztepe, rakibini geride bırakıp 1'inci Lig'e çıktı. 

Göztepe, son 6 maçta rakibine büyük üstünlük sağladı. Bandırmaspor'u 3 defa stattan eli boş gönderen sarı kırmızılı ekip, 2 maçta eşitliği bozamadı, yalnızca 1 defa yenildi. Bu karşılaşma öncesinde Göztepe 21 puanla 2'nci sırada, Bandırmaspor ise 6 puanla 15'inci basamakta yer alıyor. 

Göztepe-Bandırmaspor biletleri satışta

TFF 1. Lig'de bu hafta sonu İzmir’de oynanacak olan Göztepe-Bandırmaspor maçının biletleri 70, 37, 20 ve 15 TL’den satışa sunuldu.

Göztepe’nin TFF 1. Lig’in 11. haftasında Bandırmaspor’u konuk edeceği karşılaşmanın biletleri satışa çıktı. 19 Kasım Cumartesi akşamı saat 19.00’da Doğanlar Stadı'nda oynanacak Göztepe-Bandırmaspor maçının bilet fiyatları, Vip Tribün için 70 TL, Numaralı Tribün için 37 TL, Maraton Tribün için 20 TL, Kale Arkası için 15 TL olarak belirlendi.

Web üzerinden satın alınabilecek olan Göztepe-Bandırmaspor maçının biletleri, Doğanlar Stat gişeleri ve N-Kolay noktalarından da edinilebilecek.

Passolig kart başvurusu yapmış ve maça ait bilet satın almış ancak kartı henüz eline ulaşmamış taraftarların ise maç günü stat önündeki Passolig gişelerinden tek girişlik Pass Kart alarak maça girebileceği belirtilirken, engelli taraftarların da maç günü gişelerden biletlerini temin edebilecekleri açıklandı. (DHA/İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası