Ege Postası
Geri

Göztepe Koca Kaptan'ı unutmadı

Göztepe'nin efsane futbolcularından Gürsel Aksel, vefatının 39'uncu yılında mezarı başında anıldı.
Göztepe Koca Kaptan'ı unutmadı
Haberler / Spor
12 Ekim 2017 Perşembe 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Koca Kaptan lakaplı Aksel için Balçova'daki kabri başında düzenlenen anma törenine efsane takım oyuncuları, teknik direktör Tamer Tuna, antrenör Tahsin Tam, takım menajeri İlhan Şahin, müze müdürü Adil Artuner, gençlik geliştirme teknik sorumlusu Yüksel Can, altyapı oyuncuları ile antrenörler katıldı. Anma töreninde konuşan teknik direktör Tuna, Göztepe'nin çok değerli bir tarihi olduğunu ve bunu zamanla daha da iyi anladığını belirtirken kulüp tarihinde yer alan önemli isimlerin yeni nesillere de aktarılmasının önemine dikkat çekti.

Kariyerinde 17 yıl boyunca giydiği Göztepe formasıyla Fuar Şehirleri Kupası'nda (UEFA Avrupa Ligi) yarı final oynayan takımın kaptanlığını yapan Aksel, kulüpte 2 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı Kupası kaldırdı. Gürsel Aksel, 1978'de Rize'deki bir benzinlikte meydana gelen patlamada hayatını kaybetmişti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası