Ege Postası
Geri

Göztepe Voleybol, play-off’ta

Göztepe Voleybol, TVF Kadınlar 1. Ligi’ni liderlikle bitirdi ve Sultanlar Ligi için play-off oynama hakkı kazandı.
Göztepe Voleybol, play-off’ta
Haberler / Spor
3 Nisan 2023 Pazartesi 15:39
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

TVF Kadınlar 1. Ligi ekiplerinden Göztepe Voleybol, ligde normal sezonu lider olarak tamamladı ve Sultan Ligi’ne yükselmek için play-off oynama hakkı kazandı. Sarı-kırmızılılar, Edremit Belediyesi Altınoluk, Muratpaşa Belediyesi, Adam Voleybol, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karayolları, Beşiktaş Ceylan ve Bahçelievler Belediyesi'yle Sultanlar Ligi'ne çıkmak için play-off mücadelesi verecek.

Toplam 2 takımın Sultan Ligi’ne çıkacağı mücadeleler Bolu’da oynanacak. Yarı final etabında iki gruba ayrılacak takımlar, tek devreli lig usulü maçlarını oynayacak.

Göztepe Voleybol yarı finalde Karayolları, Beşiktaş ve Muratpaşa Belediyesi ile karşılaşacak. İzmir temsilcisi, yarı final grubunu ilk 2'de tamamlarsa play-off finaline çıkacak. Göztepe Voleybol final grubunu da ilk ikide tamamlarsa gelecek sezon Sultanlar Ligi’nde oynamaya hak kazanacak.

Öte yandan yarı final maçları 7-8-9 Nisan, final maçları ise 14-15-16 Nisan’da oynanacak. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası