Ege Postası
Geri

Göztepe ağır yaralı

Türkiye 1'inci Ligi'nde zirve mücadelesi veren Göztepe, 1-1 beraberlikle ayrıldığı Giresunspor deplasmanında hem çok önemli 2 puanı, hem ikinci sıradaki yerini, hem de yıldız golcüsü Adis Jahovic'le hücum silahlarından Gökhan Karadeniz'i kaybetti.
Göztepe ağır yaralı
Haberler / Spor
1 Kasım 2016 Salı 13:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Pazar günü yarıştaki en önemli rakiplerinden Boluspor'u konuk edecek sarı kırmızılı ekipte Giresunspor maçının uzatma dakikalarında kırmızı kart gören Gökhan ile dördüncü sarı kartını alarak cezalı duruma düşen Makedon Jahovic forma giyemeyecek.

Kazanmak için bütün hamleleri yaptıklarını ancak bazı oyunculardan istedikleri performansı alamadıklarını belirten teknik direktör Okan Buruk, "Maçın genç hakemi oyuncularımıza çok kolay kartlar gösterdi. Alınan puan tabii kötü değil ama rakip 10 kişi kalmışken 3 puanı hanemize yazdırabilirdik" dedi. 

Giresun'da 2'nci dakikada yenik duruma düşen Göztepe, 18'inci dakikada Jahovic'le skoru eşitlemesine rağmen, 47. dakikada 10 kişi kalan rakibini yenemedi ve 3'üncü sıraya geriledi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası