Ege Postası
Geri

Göztepe aradığı savunmacıyı Belçika'da buldu

Süper Lig'de 4'ncü hafta randevusunda pazar günü Başkent deplasmanında Osmanlıspor'la karşılaşacak Göztepe, aradığı stoperi transferin bitimine 2 gün kala Belçika'da buldu. 1 sezonluğuna renklerine bağladı
Göztepe aradığı savunmacıyı Belçika'da buldu
Haberler / Spor
7 Eylül 2017 Perşembe 14:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Daha önce Filip Halender, Zoran Nizic ve Alexander Mitrovic gibi oyuncularla görüşen yönetim, ismi transfer döneminin başında Fenerbahçe ile anılan Standard Liege'in Sırp savunmacısı Milos Kosanovic'i renklerine bağladı. 27 yaşındaki futbolcunun 1 sezonluğuna kiralandığı bildirildi. Bugün İzmir'e gelip sağlık kontrolünden geçen Kasonovic'in Osmanlıspor maçının kadrosunda yer alacağı belirtildi.

Futbola ülkesinin Mladost Apatin takımında başlayan 1.82 boyundaki stoper, ardından Vojvodina'ya transfer oldu. İlk yurt dışı deneyimini Polonya'nın Cracovia Krakow ekibinde yaşayan Kosanovic, Belçika'da Mechelen ve Standad Liege formalarını giydi. Bu sezon Liege'de 2 maçta görev yapan deneyimli oyuncu, 1 kez Sırbistan Milli Takımı'nda oynadı. Kosanovic'i kadroya dahil edip savunmasını güçlendiren Göztepe'nin sağ kanat arayışı da sürüyor. İzmir ekibinin transferin son gününde eski Fenerbahçeli Volkan Şen ya da Galatasaraylı Emrah Başsan'dan birine imza attırabileceği öğrenildi. (DHA)

Osmanlıspor maçı hazırlıkları sürüyor

Süper Lig'de 10 Eylül Pazar günü deplasmanda Osmanlıspor'la karşılaşacak Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Urla Adnan Süvari Tesisleri'ndeki antrenmanın ilk bölümünde 5'e 2 pas ve top kapma çalışması yapıldı. Göztepeli futbolcular idmanı taktiksel çalışma ile tamamladı.

Sakatlıkları bulunan Ömer Şişmanoğlu ve Emre Can Coşkun'un yanı sıra milli takım kampından henüz dönmeyen Adama Traore antrenmana katılmadı. (AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası