Ege Postası
Geri

Göztepe başkanı Mehmet Sepil fair play'e aday gösterilecek

PINAR Karşıyaka'nın hafta içinde Euroleague C Grubu'nda Barcelona Lassa ile oynadığı maçı izleyerek 2 kulüp arasındaki ilişkilerin yumuşaması yolunda önemli bir adım atan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, fair play ödülüne aday gösterilecek. Karşıyaka maçına giden Göztepe Başkanı Mehmet Sepil
Göztepe başkanı Mehmet Sepil fair play'e aday gösterilecek
Haberler / Spor
18 Ekim 2015 Pazar 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Galibiyet sonrası Pınar Karşıyakalı basketbolcuları alkışlayan ve taraftarları selamlayan Mehmet Sepil'in, ezeli rekabetteki dostuk köprüsünü kurduğunu dikkate alan Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi fair play komisyonunun aralık ayında konuyu görüşeceği bildirildi.

Mehmet Sepil'i örnek bir davranışta bulunduğunu belirten Komisyon Üyesi Erdoğan Arıpınar, "Göztepe Başkanı, iki kulüp arasındaki gerginliği sonlandırmak adına önemli bir adım attı. Ülkemiz zor bir süreçten geçerken, bu tür davranışları dikkate almak gerekir. Aralık ayı toplantımızda Sepil'in ödüllendirilmesine ilişkin öneriler değerlendirilecek" dedi.



TMOK fair play komisyonu, geçen yıl da 87 yıl önce yarım kalan dostluk maçını oynayan Karşıyaka ve Lailapas kulüplerini ödüllendirmişti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası