Ege Postası
Geri

Göztepe bombayı patlatıyor

Süper Lig'in ara transfer döneminde sadece Kardemir Karabükspor'dan ayrılan Poko'yu renklerine bağlayan Göztepe, transfer bombasını patlatmaya hazırlanıyor. Öte yandan Göztepe, Fransız savunma oyuncusu Mathieu Peybernes ile yollarını ayırdı. Sarı kırmızılı takım bombayı patlatıyor
Göztepe bombayı patlatıyor
Haberler / Spor
26 Ocak 2018 Cuma 14:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçen sezonu Gaziantepspor'da geçirdikten sonra bu yıl Brezilya'nın Vitoria takımında forma giyen stoper Wallace Reis'le söz kesen Göztepe, dünyaca ünlü Senegalli forvet Demba Ba'yı da İzmir'e getiriyor. İngiltere Premier Ligi'nde West Ham United, Newcastle United, Chelsea formaları giydikten sonra ülkemizde Beşiktaş, Çin'de ise Shanghai Shenhua takımlarında oynayan 32 yaşındaki Demba Ba, yarın Wallece Reis'le birlikte Kayserispor maçını izleyecek. 

Teknik direktör Tamer Tuna da geçen sezon Beşiktaş'ta antrenörlük yaptığı dönemde birlikte şampiyonluk yaşadığı Demba Ba'nın transfer listelerinde olduğunu doğruladı. Stoper Peybernes'i gözden çıkaran sarı-kırmızılı ekip, Demba Ba'yla sözleşme imzalandığı takdirde Ghilas'la da yollarını kesin olarak ayıracak. Çin'de 2016 yılında bacağı kırılan yıldız futbolcu, yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle yeşil sahalara uzun süre uzak kalmıştı. Türkiye'de forma giydiği ilk dönemde taraftarların adına besteler yaptığı Demba Ba'nın adı ara transfer döneminde Beşiktaş ve Atiker Konyaspor'la da anıldı. (DHA)

Fanatik'te yer alan habere göre; 

Adı Beşiktaş, Konyaspor ve Newcastle United ile anılan Senegalli forvet Demba Ba'nın Göztepe'yle anlaşma sağladığı öğrenildi.

Daha önce Beşiktaş forması giyen yıldız golcü bu akşam saatlerinde İzmir'e gidecek ve yarım sezon kiralık sözleşme imzalayacak.

Geçen sezonunun ikinci yarısını Beşiktaş'ta kiralık geçiren ve 2 maçta 1 gol atan Demba Ba son 1 yıldır sakatlık problemleriyle uğraşıyordu.

Göztepe'de Peybernes ile yollar ayrıldı

Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Fransız savunma oyuncusu Mathieu Peybernes ile yollarını ayırdı.

Göztepe Kulübünden yapılan yazılı açıklamada, sezon başında kiralık olarak kadroya katılan Peybernes ile yapılan görüşmeler neticesinde kiralık sözleşmesinin feshedildiği bildirildi.

Fransa'nın Lorient takımından kiralık olarak kadroya dahil edilen Mathieu Peybernes, Göztepe formasıyla ligde 9 maçta 750 dakika mücadele etti. (AA)

İlgili Haber

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası