Ege Postası
Geri

Göztepe'de Bektaş, Bifouma'yı istedi

SPOR Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe ile 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşmeye imza atan teknik direktör Bayram Bektaş'ın transfer listesi şekillenmeye başladı.
Göztepe'de Bektaş, Bifouma'yı istedi
Haberler / Spor
26 Mayıs 2018 Cumartesi 12:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trabzonspor'la yollarını ayırmaya hazırlanan Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega ile prensipte anlaşma sağlayan sarı-kırmızılılarda Bayram Bektaş'ın son olarak Demir Grup Sivasspor forması giyen kanat oyuncusu Thievy Bifouma'yı liste başı yaptığı öğrenildi. Transfer çalışmalarını her sene olduğu gibi bizzat yürüten Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'in Sivasspor ile sözleşmesi ay sonunda bitecek Fransız futbolcuyla bir ön görüşme gerçekleştirdiği ifade edildi. 

Menajeri aracılığı ile Bifouma'ya teklifini sunan Göztepe'nin tecrübeli futbolcudan cevap beklediği belirtildi. Birçok kulübün de devrede olduğu Thievy Bifouma transferinin en kısa sürede netleşeceği kaydedildi. Dış transferde hareketli günler geçiren İzmir ekibi, iç transferi de bir an önce çözmek istiyor. Golcüsü Demba Ba ile yollarını ayıran sarı-kırmızılılar mukaveleleri sona erecek kaleci Günay, Selçuk, Tanju ve Leo ile masaya oturacak. Bayram Bektaş'ın da vereceği rapora göre hareket edecek kurmaylar çok gecikmeden kadrosunu oluşturacak.   

TARAFTARDAN KOMBİNE TALEBİ

Göztepe taraftarı 2018-19 sezonunda geçerli olacak kombine biletlerinin fiyatları hakkında sosyal medya aracılığı ile yönetime çağrı yaptı. Taraftarlar fiyatların artmasından dert yanarak, "Beklentilerin üzerinde puan ve buna bağlı gelir elde etmişken, kombine fiyatlarında sadece yoğun ilgi nedeniyle oluştuğu bariz olan fiyat artışını ve bunun yaratacağı gişe bilet fiyatı artışını doğru bulmuyoruz Bu sebeple yönetimimizden gerekli düzeltmelerin yapılarak fiyatların revize edilmesini talep ediyoruz. Geçen seneki ve bu seneki kombine yenileme ücretlerinde VIP %22.2 (2750-2250 TL), numaralı %76.5 (1500-850 TL) ve maraton kombinelerine %55.5 (700-450 TL) zam yapıldığını görüyoruz. Tüm tribünlere yapılan zammın eşit ve %22.2'den fazla olmamasını talep ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Göztepe'de hentbolda büyük değişim

Hentbol Erkekler Süper Ligi'nde sezonu 3'üncü sırada bitiren, Türkiye Kupası'nda da final oynayıp Avrupa'da yine Challege Cup'a katılmaya hak kazanan Göztepe, büyük değişime gitti. Sarı-kırmızılılar, Başkan Mehmet Sepil'in aldığı radikal karar sonucu tüm yabancı ve 30 yaş üstü oyuncularıyla yollarını ayırdı.

Uçan Adamlar, Mykhaylo Krivchikov, Janko Kevic, Marouan Chouiref, Amir Cakic, Can Çelebi, Baran Nalbantoğlu ve Gökhan Örnek'le vedalaştı. Göztepe'nin bundan sonraki dönemlerde kadrosunda hiç yabancı hentbolcu oynatmayacağı bildirildi. Baran'ın Beşiktaş Mogaz'la, Can'ın ise Selka Eskişehir'le anlaştığı öğrenildi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası