Ege Postası
Geri

Göztepe'de Matsuki geliyor, Mara yolda

Göztepe, Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ile her konuda anlaştı.
Göztepe'de Matsuki geliyor, Mara yolda
Haberler / Spor
26 Temmuz 2024 Cuma 13:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabını Slovenya kampında tamamlayan Göztepe, Japon orta saha oyuncusu Kuyru Matsuki ile her konuda anlaştı. Southampton'ın FC Tokyo'dan kadrosuna dahil ettiği 21 yaşındaki oyuncuyu 1 yıl kiralayacak sarı-kırmızılılarda Fransız golcü Sekou Mara transferi de bitme aşamasına geldi. Matsuki'nin hafta başına kadar İzmir'de olacağı ve sağlık kontrollerinin ardından Göztepe ile resmi sözleşme imzalayacağı bildirildi.

Göztepe yönetimi yine Southampton forması giyen forvet Mara için de girişimlerini hızlandırdı. Forvet hattını Sao Paulolu golcü Juan Silva ile güçlendirecek Göztepe'nin Mara'yı da monte edeceği ve ileri hattı oluşturacağı kaydedildi. Southampton'ın Mara transferinde Göz-Göz'e kolaylıksağlayacağı, oyuncunun da Süper Lig'de oynamaya sıcak baktığı belirtildi. Göztepe transfer döneminde sol bek Djalma Silva, stoperler Koray Günter ve Novatis Mishuru, sağ bek Nazım Sangare, orta saha Isaac Solet ile kaleci Ekrem Kılıçarslan'ı kadrosuna dahil etmişti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası