Ege Postası
Geri

Göztepe'de Titi imzayı attı

Spor Toto Süper Lig'de Göztepe, Bursaspor'dan geçtiğimiz günlerde transfer ettiği Brezilyalı stoper Titi'yle 1 yılı opsiyonlu 3 yıllık sözleşme imzaladı. Göztepe'de mutlu son!
Göztepe'de Titi imzayı attı
Haberler / Spor
6 Ağustos 2018 Pazartesi 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe, Bursaspor'dan Brezilyalı savunma oyuncusu Christian Chagas Tarouco'yu (Titi) kadrosuna dahil etti.

Ülkesinde Internacional takımında profesyonel olan 30 yaşındaki futbolcu, Vasco da Gama ve Bahia takımlarında da forma giydi.

Titi, 2015-16 sezonunda Kasımpaşa'ya transfer olarak Türkiye kariyerine adım attı. İlk 2 sezonu Kasımpaşa'da, son sezonunu ise Bursaspor'da geçiren Brezilyalı 97 Süper Lig maçına çıktı ve bu maçlarda 10 kez rakip fileleri havalandırdı. (DHA)

Göztepe, judo branşı açacak

Göztepe Kulübünün judo branşını hizmete açacağı bildirildi.

Türkiye Judo Federasyonundan yapılan açıklamada, Göztepe Amatör Şube Sorumlusu Deniz Durmaz'ın, Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz'u ziyaret ettiği belirtildi.

Açıklamada, Göztepe Kulübünün amatör branşlarına judoyu da katma kararı aldığı ve gerekli başvurunun Deniz Durmaz tarafından yapıldığı bildirildi. (AA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası