Ege Postası
Geri

Göztepe'de eskiler gözde

TFF 1'inci Lig'de ilk 2 haftada deplasmanda Büyükşehir Gaziantep'le 1-1 berabere kalıp, evinde Altınordu'yu 3-2 yenen Göztepe'de Teknik Direktör Okan Buruk, geçen sezonki kadroda da yer alan 6 futbolcuya görev verdi.
Göztepe'de eskiler gözde
Haberler / Spor
1 Eylül 2016 Perşembe 16:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Okan Buruk Gaziantep deplasmanında Gosso, Fuchs, Mehmet Erdem ve Gökhan Karadeniz'i ilk 11'de sahaya sürerken, Gençer'i de 44'üncü dakikada sakatlanan Emre Can'ın yerine oyuna aldı. 

Altınordu derbisinde ise yine Gosso, Fuchs, Mehmet Erdem ve Gökhan Karadeniz'den vazgeçmeyen Buruk, bu kez Gençer'i de 11'e monte etti. Sarı kırmızılı formayı 2014-2015'ün ikinci yarısından bu yana giyen Emre Aygün de son dakikalarda oyuna girerek galibiyet golünün asistini yaptı. 

Sarı kırmızılılarda geçen sezon forma giyen kaleci Göktuğ ve orta saha Salim İyik iki müsabakada da yedek kulübesinde oturdu. Göztepe'de yeni transferlerden Tanju, Doğa, Soner ve Burak ise henüz siftah yapamadı. 

Bolu kampında apandisit ameliyatı olan sağ bek Tanşu Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Altınordu maçlarını kulübede geçirirken, Soner de yine Altınordu karşılaşmasında 90 dakika kenarda oturdu. Burak ve Doğa geride kalan 2 haftada henüz 18 kişilik kadroya dahil olmadı. Mevcut kadrodaki her futbolcuya ihtiyacı olduğunu belirten Okan Buruk, "Lig çok uzun bir maraton. Zengin bir ekibimiz var. Herkesin hazır olmasını istiyorum. Tüm oyunculardan maksimum verimi alacağım" diye konuştu. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası