Ege Postası
Geri

Göztepe'de golcüler suskun!

Süper Lig’de erteleme maçında düşme hattında yer alan Çaykur Rizespor’u evinde 2-0’lık skorla mağlup ederek 4 haftalık galibiyet özlemine son veren Göztepe’de golcüler suskunluğa bürünürken, goller savunma ve orta saha oyuncularından geldi.
Göztepe'de golcüler suskun!
Haberler / Spor
19 Mart 2020 Perşembe 11:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı-kırmızılılarda 26 haftada atılan 31 golün sadece 3’ü forvetlerden geldi. Göztepe’de defansta oynayan Alpaslan ve Berkan 3’er kez fileleri sarsarken, Borges ve Reis de 1 defa sevinç yaşadı. Orta alanda görev yapan futbolcular ise 20 golle takıma katkı sağladı.

Kanatlarda görev yapan Serdar 6 golle İzmir ekibinin en skorer ismi oldu. Halil 5, Castro, Soner ve Napoleoni ise 3’er kez fileleri havalandırmayı başardı. Göztepe’de forvet Jerome ise yalnızca 3 gol atabildi. İngiliz forvet, Trabzonspor, Galatasaray ve Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmalarını boş geçmedi. Göztepe’de sezonun ilk yarısında forma giyen santrfor Eren gol atamadan kulüple yollarını ayırdı. Devre arasında Danimarka’nın Brondby ekibinden transfer edilen Polonyalı santrafor Kamil Wilczek ise henüz siftah yapamadı. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası