Ege Postası
Geri

Göztepe'de hedef Antalyaspor

Spor Toto Süper Lig'de pazar günü Bornova Stadı'nda Antalyaspor'u ağırlayacak Göztepe, kritik randevuyu kazanarak hem çıkışa geçmek hem de rakibi karşısında İzmir'deki şanssızlığını kırmak istiyor.
Göztepe'de hedef Antalyaspor
Haberler / Spor
8 Mart 2018 Perşembe 12:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Antalyaspor'u sezonun ilk yarısında deplasmanda 3-1 deviren Göztepe, Akdeniz ekibiyle evinde oynadığı son 5 maçı kazanamadı. Antalya'yı sahasında son olarak 1990-91 sezonunda 2-0 mağlup eden sarı-kırmızılılar, ardından 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet elde etti. Göztepe 1991-92, 1992-93 ve 2001-02'de Antalyaspor'la İzmir'de yenişemezken, 1999-2000 ve 2003-04'teki maçları 2-1 kaybetti. 

Avrupa kupalarına katılma yolunda mutlak 3 puan hedefleyen Göztepe'de teknik direktör Tamer Tuna taraftarın desteği ile istedikleri skoru alacaklarına inandığını söyledi. Tuna, "Biz iyi bir takımız. Bulunduğumuz konum itibarıyla rahatız. Antalyaspor'u yenip üst sıralara doğru ilerlemek istiyoruz" dedi. 

Bu sezon alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Antalyaspor, şu ana kadar deplasmanda galibiyet yüzü göremedi. Kırmızı-beyazlılar 11 dış saha müsabakasında 4 beraberlik, 7 de yenilgi aldı. Antalyaspor deplasmanda sadece 5 gol atarken, kalesinde ise 24 gol gördü.

Kulüp başkanı Mehmet Sepil'in doğum günü Adnan Süvari Tesisilerindeki antrenman öncesinde kutlandı.

Göztepe'de Antalyaspor maçı hazırlıkları

Spor Toto Süper Lig'de 11 Mart Pazar günü Antalyaspor'u konuk edecek Göztepe, müsabakanın hazırlıklarını sürdürdü.

Adnan Süvari Tesisleri'nde teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde gerçekleşen antrenmana ısınma ile başlayan sarı-kırmızılı futbolcular, daha sonra pas çalıştı. Antrenman taktik çalışması ile sona erdi.

Sarı-kırmızılı ekipte sakatlıkları bulunan Andre Castro, Hakan Çinemre ve Ömer Şişmanoğlu takımdan ayrı çalıştı.

Göztepeli futbolcular, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı

Göztepeli futbolcular, tesislerde çalışan kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.

Göztepe Kulübünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Adnan Süvari Tesisleri'ndeki kadın çalışanlarla bir araya gelen futbolcular ve teknik heyet, çalışanların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutlayıp, çiçek verdi.

Sarı-kırmızılı kulübün 9 ve 11 yaş altı takımlarının da kulüp binasındaki çalışanlara ve çevredeki kadınlara çiçek vererek, günlerini kutladığı bildirildi.(DHA-AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası