Ege Postası
Geri

Göztepe'de liste kabarık!

PTT 1'inci Ligi'nde ara transferin ilk imzasını Manisasporlu kanat oyuncusu İsmail Köse'ye attıran Göztepe, yıldız isimleri birer birer kadrosuna katmak için harekete geçti. Sarı-kırmızılılar transfer için kolları sıvadı
Göztepe'de liste kabarık!
Haberler / Spor
1 Ocak 2016 Cuma 15:23
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Kale hariç her mevkiye futbolcu almayı planlayan sarı kırmızılılar Metzli stoper Sezer Özmen, Galatasaraylı orta saha oyuncusu Oğuzhan Kayar ve Antalyaspor'un forveti Laminne Diarra ile görüşmelerini sürdürürken Kasımpaşa'dan orta saha Kerem Şeras ve sol kanat Ferhat Kiraz'ın yanı sıra Fenerbahçeli defans Hakan Çinemre'nin de peşine düştü. Sezonun ikinci yarısında şampiyonluk için yarışacak olan Göztepe'nin ayrıca yurt dışından da birçok yabancı oyuncuyu radarına aldığı açıklandı.

Sezonun ilk yarısında her fısatta kadrosunun dar olmasından şikayet eden teknik direktör Metin Diyadin, nokta atışı yapacaklarını söyledi. Ara transferlerin her zaman riskli olduğunu ifade eden Metin Diyadin, şunları söyledi:

"Biz sezon devam ederken oyuncu araştırmalarına başladık. Ocak ayında transfer yapmak kolay olmuyor. İstediğimiz futbolcuların boşta olması gerekiyor. Ayrıca kimlerin takıma uyum sağlayıp sağlayamayacağı da iyi araştırılmalı. Ekibimiz lig devam ederken çalışmalara başladı ve Göztepe'ye uygun isimleri tespit etti."

Metin Diyadin, takımdaki 7 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını hatırlatırken başka futbolcularla da vedalaşabileceklerini söyledi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası