Ege Postası
Geri

Göztepe'de o iki isim gönderildi

PTT 1'inci Lig takımlarından Göztepe'de transfer çalışmaları sürerken, kaleci Oğuzhan Bahadır ile stoper Erkan Sekman'ın kulüpten ayrılmak istediklerini açıklaması, yönetimde şok etkisi yarattı. Geçen sezondan bu yana ücretlerinde iyileştirilme yapılmadığını belirterek Antalya kampını terk etmek isteyen 2 oyuncu güçlükle ikna edilmişti. Yönetim aldığı kararla kaleci Oğuzhan Bahadır'ı ve stoper Erkan Sekman'ı gönderdi.
Göztepe'de o iki isim gönderildi
Haberler / Spor
6 Ocak 2016 Çarşamba 15:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kulüpten ayrılmak istediklerini belirten Oğuzhan'ın 350 bin, Erkan'ın 300 bin TL yıllık ücret aldığı ifade edilirken, bu sezon transfer edilen futbolcularla eskiler arasındaki ücret farkının takım içinde huzursuzluğa yol açtığı öne sürüldü. Bu arada Oğuzhan'ın Adana Demirspor ile görüştüğü iddia edildi.

Oğuzhan ve Erkan'ın tavrından rahatsızlık duyan Başkan Mehmet Sepil'in, iki futbolcuyu  kadro dışı bırakıp, takımdan gönderebileceği savunuldu. Teknik direktör Metin Diyadin bu konuda konuşmazken, "Ben futbolun sadece teknik kısmıyla ilgileniyorum" diye konuştu. Geçen sezon Medipol Başakşehir'den transfer edilen Oğuzhan şu ana dek 44 maçta kaleyi korudu. Yine geçen sezon devre arasında Orduspor'dan alınan Erkan da 29 müsabakada forma giyip 2 kez rakip ağları havalandırdı. Göztepe'de yabancı oyunculara ödenen yüksek ücretlerin de yerliler arasında sıkıntıya yol açtığı belirtildi. 

GÖNDERİLDİLER

Göztepede ücretlerinde iyileştirime yapılmadığı gerekçesiyle takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildiren kaleci Oğuzhan Bahadır ve stoper Erkan Sekman gönderildi. 

Başkan Mehmet Sepil'in, Antalya kampında takımdan ayrılmak istediklerini söyleyen 2 futbolcunun biletini kestiği açıklandı. Başkan Sepil'in talimatıyla apar topar oteli terk eden kaleci Oğuzhan ve Erkan'ın satış listesine konacağı belirtildi. Oğuzhan ve Erkan'ın sürpriz ayrılışıyla şoke olan teknik direktör Metin Diyadin'in ise eli kolu bağlandı. "Parasal konular benim işim değil" diyen tecrübeli teknik adamın ara transferde kaleye ve savunmaya yeni takviye istediği öğrenildi.

OĞUZHAN'A 1 MİLYON 250 BİN TL
Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, ücretlerinin iyileştirilmediği gerekçesiyle kazan kaldırdıktan sonra takımdan gönderilen kaleci Oğuzhan Bahadır ve stoper Erkan Sekman konusuna da açıklık getirdi. Sezon ortasında kimsenini sözleşmesini yenileyemeyeceğini ifade eden Sepil, "Oğuzhan ve Erkan'la sezon sonu oturur konuşurdum. O zaman da gerekeni yapardım. Göztepe'den ayrılmak isteyini zorla tutman. 1.5 senedir kalemizi koruyan Oğuzhan'a 1 milyon 250 bin TL verdim. Her salı da aksatmadan primleri dağıtıldı. İki oyuncunun gösterdiği tavırlar medyaya yansıyınca, kulüple ilişiklerini kestim. Bonservis bedellerini belirleyip, oyuncuları satış listesine koyacağız" ifadelerini kullandı. 

GÖZTEPE HERKESE CAZİP GELİYOR
Ara transferdeki stratejisini ve ikinci yarıda takımdan beklentilerini açıklayan Mehmet Sepil, tüm futbolcuların Göztepe'ye gelmek için can attığını söyledi. Göztepe'nin ciddi bir maddi gücü olduğunu dile getiren Başkan Sepil, "Kulübümüzün yapısı herkese cazip geliyor. Fakat transferde çok dikkatli olmayız. Parayı hak edecek, Göztepe formasını layıkıyla taşıyacak oyuncuları almalıyız" diye konuştu. Bu sezon Süper Lig'e çıkılmaması durumunda dünyanın sonunun gelmeyeceğini de belirten Mehmet Sepil, "Biz şampiyon olmak için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz. Ancak hedefimize ulaşamasak gelecek sezon şampiyon oluruz" dedi. 
(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası