Ege Postası
Geri

Göztepe'de savunmanın Reis'i Wallace

Spor Toto Süper Lig'de 40 puanla 7'nci sırada yer alan Göztepe'de stoper Kadu'nun sol dizinden sakatlanıp sezonu kapatmasının ardından gözler Wallace Reis'e çevrildi.
Göztepe'de savunmanın Reis'i Wallace
Haberler / Spor
25 Mart 2018 Pazar 13:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Devre arasında Brezilya'nın Vitoria takımından transfer edilen Brezilyalı futbolcu vatandaşı Kadu'nun yokluğunda teknik direktör Tamer Tuna'nın defanstaki en önemli kozu olurken, Reis son 5 maçta 90'ar dakika forma giyerek istikrarı yakaladı. Geçen sezonun ilk yarısında Süper Lig'de Gaziantepspor'un formasını terleten Sambacı 14 karşılaşmaya çıkmıştı.

Kadu'nun sakatlığına üzüldüğünü ancak mevcut oyuncu kadrosuyla hedefe ulaşacaklarını söyleyen Tuna, "Göztepe'nin bünyesi içinde olan her futbolcumuzun kalitesinden şüphem yok. Zorlu bir dönemece girdik. Umuyorum bundan sonraki süreçte ciddi sakatlıklar yaşamayız. Kadu gibi sezonu kapatan genç orta saha oyuncumuz Atakan'ın da bir an önce iyileşmesini bekliyoruz. Kime görev verirsek verelim sahada gereğini yapacaktır" dedi.

Gelecek hafta Kasımpaşa ile evinde oynayacağı maçın hazırlıklarını Urla Adnan Süvari Tesisleri'nde sürdüren Göztepe'de orta saha Selçuk ve Poko'nun cezaları sona erdi. 

GÖZTEPE'DE YENİ SEZON MESAİSİ

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon hedefini UEFA Avrupa Ligi'ne katılmak olarak belirleyen Göztepe'de gelecek senenin çalışmaları başlarken, başkan Mehmet Sepil sözleşmeleri biten teknik direktör Tamer Tuna'nın ardından yerli futbolcular kaleci Günay, sağ bek Tanju ve orta saha Selçuk'la da masaya oturdu. 

Göztepe UEFA Avrupa Ligi'ne katılsa bile kesinlikle kadro istikrarını bozmak istemeyen Sepil'in 3 futbolcuyla yola devam etmek istediği bildirildi. Futbolculuk kariyerinin son dönemlerine giren 37 yaşındaki Selçuk'un 1 sezon daha sarı-kırmızılı formayı giymeye sıcak baktığı ve futbolu Göztepe'de bırakmayı düşündüğü ifade edildi. 

Göztepe'de 2 sezondur görev alan Günay ve Tanju'nun da kontratlarını uzatma konusunda olumlu cevaplar bildirildi. Başkan Mehmet Sepil'in önümüzdeki günlerde futbolcularla parasal konuları konuşacağı ve transferlerin resmiyet kazanacağı öğrenildi. 

Göztepe'de yabancı futbolcular Kosanovic ve Leo Schwechlen'le ise sezon sonu görüşülecek. Leo, hafta içinde yaptığı açıklamada İzmir ekibinde çok mutlu olduğunu ve başkan Sepil'le yapacağı görüşmeyi beklediğini söylemişti. 

Göztepe'de sol dizinden sakatlanarak sezonu kapatan stoper Kadu'nun durumu ise Brezilya'daki doktorundan gelecek rapora göre belirlenecek. Sarı-kırmızılılarla 1 sezon daha mukavelesi bulunan tecrübeli stoperin kronik bir sakatlığının olması halinde Göztepe ile yollarını ayırabileceği iddia edildi.  (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası