Ege Postası
Geri

Göztepe'de seri sona erdi

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında zirveyi yakınan ilgilendiren maçta Göztepe evinde Kocaelispor'a 1-0 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Göztepe'nin 7 haftalık yenilmezlik serisi sona erdi.
Göztepe'de seri sona erdi
Haberler / Spor
4 Kasım 2023 Cumartesi 21:10
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında Göztepe evinde Kocaelispor'u ağırladı. 

Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan mücadelede Kocaelispor'e galibiyeti getiren golü 29. dakikada Emir Ortakaya attı. 

7 haftalık yenilmezlik serisi sona eren ev sahibi Göztepe, 20 puanda kaldı. 

Kocaelispor ise puanını 23 yaptı.

Kocaelispor gelecek hafta Çorum FK'yı ağırlayacak. Göztepe ise Erzurumspor deplasmanına gidecek.

Maçtan dakikalar

3. dakikada rakip ceza sahası dışında topla buluşan Celil'in şutunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı çıktı.

27. dakikada Kocaelispor’un sol taraftan kullandığı kornerde ön direğe hareketlenen Burak'ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak kalenin üzerinden dışarı gitti.

29. dakikada sağ taraftan kullanılan kornerde penaltı noktası üzerinde iyi yükselen Emir, kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı buluşturdu. 0-1

34. dakikada sol kanattan gelişen Göztepe atağında ceza sahası içi çaprazda boş kalan Yalçın'ın uzak köşeye vuruşunda kaleci Gökhan meşin yuvarlağı çeldi.

42. dakikada İsmail’in sağ taraftan kullandığı kornerde arka direkte Atınç'ın kafa vuruşunda direğe çarpan meşin yuvarlak dışarı gitti.

79. dakikada Candeias'ın ceza sahasının hemen dışından kullandığı serbest vuruşta meşin yuvarlak üst direkten oyun alanına döndü.

Göztepe: 0 - Kocaelispor: 1

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Oğuzhan Çakır, Kemal Mavi, Suat Güz

Göztepe: Lis, Nielsen (Dk. 56 Fıratcan Üzüm), Taha Altıkardeş (Dk. 90 Tarkan Serbest), Atınç Nukan, İsmail Köybaşı, Mamah (Dk. 70 Kubilay Kanatsızkuş), Yalçın Kayan, Ahmed Ildız, Ensar Aksakal (Dk. 56 Yunus Emre Gedik), Celil Yüksel (Dk. 59 Aliou Traore), Mame Diouf

Kocaelispor: Gökhan Değirmenci, Oğuz Ceylan, Burak Öksüz, Emir Ortakaya, Atila Turan, Candeias, Yusuf Emre Gültekin (Dk. 74 Mert Çölgeçen), Yusuf Cihat Çelik (Dk. 84 Mesut Can Tunalı), Beridze (Dk. 90+3 Alihan Kubalas), Barış Alıcı (Dk. 74 Yusuf Abdioğlu), Tanque (Dk. 84 Atabey Çiçek)

Gol: Dk. 29 Emir Ortakaya (Kocaelispor)

Sarı kartlar : Dk. 59 Atila Turan, Dk. 71 Gökhan Değirmenci, Dk. 90+4 Ertuğrul Sağlam (Teknik direktör) (Kocaelispor)

Radomir Kokovic: "Mental olarak hazır değildik"

Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic, Kocaelispor maçının ardından oyuncularının çok fazla baskı hissettiğini söyleyerek mental olarak bu maça hazır olmadıklarını açıkladı.

Trendyol 1. Lig'in 11. haftasında evinde Kocaelispor'a 1-0 mağlup olan Göztepe'de Teknik Direktör Radomir Kokovic, basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Kokovic, "Mental olarak bu maçı oynamaya hazır değildik. Oyuncular istediklerini ortaya koyamadılar. Psikolojik olarak maça iyi başlayamadık. Bu maça bir farklı bir formasyonla başladık. 4-3-3 formasyonuyla savunmada ve hücumda açık bir oyun planımız vardı. Oyunun yönünü özellikle ofansif olarak sürekli değiştirmek istiyorduk ama sahada çok sabırsız davrandık. Bazen mücadele yeterli olmuyor. Akıllı olmanız ve oyun planına sadık kalmanız gerekiyor. Fakat bunu başaramadık. Özellikle ofansif anlamda sakat oyuncularımız var. Bu yüzden özellikle ön tarafta limitli bir seçeneğe sahibiz şu anda. Geriye düştükten sonra oyunun kontrolünü ve istediğimiz hakimiyeti sağlayamadık. Taraftarımız gerçekten bugün Şampiyonlar Ligi finali gibi bir ortam oluşturdu. Her şey çok güzeldi. 90 dakika boyunca bizi desteklediler. Gerçekten onlara ne kadar üzgün olduğumu söylemek istiyorum. Bu gece onlara galibiyeti armağan edemediğimiz için üzgünüz" diye konuştu.

Ertuğrul Sağlam: "Tek bir hedef, tek bir amaç var, Süper Lig'e çıkmak"

Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada, tek hedeflerinin Süper Lig'e çıkmak olduğunu belirterek, deplasmanda önemli bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kocaelispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, önemli bir galibiyet aldıklarını belirterek, "Ligdeki direkt rakiplerimizden birini, deplasmanda iyi mücadele ederek, oyunun belirli bölümlerinde daha iyi oynayarak, böyle bir galibiyet almak bizi çok mutlu etti. İnşallah bu galibiyetin, bu üç puanın, bu oyunun, bu mücadelenin moraliyle haftaya içeride oynayacağımız Çorumspor maçını güzel bir şekilde geçmek istiyoruz. Tek bir hedef, tek bir amaç var, Süper Lig'e çıkmak, 15 yıllık özleme son verebilmek. Bundan sonraki süreç tabii bizim için daha zor olacak. Ama Allah'ın izniyle biz devre arasına böyle ligin ilk iki sırasında girersek, inşallah devre arasında da bazı mevkilerde kaliteyi arttırmaya ihtiyacımız var. İnşallah o takviyeleri de yaparsak daha da iyi bir takım olabiliriz" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası