Ege Postası
Geri

Göztepe'de tesis için ilk kazma vuruldu

Göztepe’nin Urla Torasan mevkii Altıntaş mahallesinde yapılacak tesisin inşa çalışmaları bugün Başkan Hüseyin Altınbaş’ın vurduğu ilk kazma ile başladı
Göztepe'de tesis için ilk kazma vuruldu
Haberler / Spor
24 Temmuz 2013 Çarşamba 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİT İMİRDOĞAN â€“ HABER SERVİSİ / Sarı-kırmızılı ekibin yıllardır yaşadığı en büyük sorun olan tesis için bugün önemli gelişmeler yaşandı. 49 yıllığına kiralanan Urla’nın Torasan mevkiisindeki araziye yapılması planlanan tesisin çalışmaları başladı. Bu tarihi günde ilk kazmayı başkanlık görevini ağabeyinden devralan Hüseyin Altınbaş vurdu. Temel atma törenine Urla Belediye Başkanı Selçuk Karaosmanoğlu, Urla Kaymakamı Şehmus Günaydın, Göztepe’nin efsane futbolcusu Nevzat Güzelırmak, Göztepe teknik heyeti, futbolcular ve birçok taraftar katıldı. Başkan Altınbaş törende kurban kestirmeyi de ihmal etmedi.




“GÖZTEPE’NİN GELECEĞİ İÇİN”
Temel atma töreninde konuşan Başkan Altınbaş, “Bugün Göztepe tarihi açısında çok önemli bir gün. Kulübümüz tarihinde sıralama yapacak olursak kuruluş tarihimiz, aldığımız Cumhurbaşkanlığı ve Türkiye kupaları, Avrupa Fuar Şehirleri Kupasında elde ettiğimiz başarıların ardından tesisleşme bizim için çok önemli bir olaydır. Yapacağımız tesisler Göztepemiz’in geleceğinde elde edeceği başarıların en önemli etkeni olacaktır.” dedi.



TARAFTARLARIN KEYFİ YERİNDE
Sarı-kırmızılı taraftarlar yıllardır hayalini kurduğu tesise kavuşmanın mutluluğunu yaşıyor. Bugün Urla’daki tesisin temel atma törenine akın eden taraftarların keyfine diyecek yok. Başkan Hüseyin Altınbaş’ın göreve geldiği günden beri kulüp içinde yaptığı değişiklikler ve girişimlerden memnuniyetini belirten taraftarlar, Altınbaş’a sevgilerini belirtmek için marşlar söyledi. Futbolcuların da katıldığı törende sarı-kırmızılı camia omuz omuza vererek hatıra fotoğrafları çektirdi.

TRANSFERE NOKTA KOYULDU

Göztepe önümüzdeki sezon için transfere noktayı koydu. Futbol Direktörü Özgür Zengin, "Eksik görülen noktalara gerekli takviyeleri yaptık. Isparta Kampı sırasında herhangi bir ciddi sakatlık yada başka bir ekstra durum oluşmazsa transfer yapmayacağız. Kadromuz hedefimiz için yeterli" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası