Ege Postası
Geri

Göztepe'den geçit yok

TFF 1'inci Lig'de 20'inci hafta mücadelesinde Balıkesirspor'u konuk edecek Göztepe, son yıllarda rakibine İzmir'de geçit vermiyor.
Göztepe'den geçit yok
Haberler / Spor
6 Şubat 2017 Pazartesi 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Kırmızı beyazlılara en son 1992-93 sezonunda eski adıyla 2'nci Lig'de 1-0 mağlup olan Göztepe, daha sonra evinde oynadığı son 11 maçı da kaybetmedi. Bu periyotta Balıkesirspor'u 4 kez yenen Göztepe, 7 maçtan beraberlikle ayrıldı. Rakip fileleri 14 kez havalandıran Göztepe, kalesinde ise 9 gol gördü. İki takımın geçen sezon Atatürk Stadı'nda oynadığı karşılaşma ise 1-1 eşitlikle noktalandı.

Teknik direktör Okan Buruk Balıkesirspor'u taraftarın desteği ile yenerek Süper Lig potasından çıkmayacaklarını söyledi. Lige verilen arayı en iyi şekilde değerlendirdiklerini belirten Okan Buruk, "Süper Lig'e yükselme mücadelesinde kayıp yaşamak istemiyoruz. Balıkesirspor son haftalarda istediği sonuçları alamasa da çok güçlü bir rakip. Dikkatli olacağız" açıklamasını yaptı. Göztepe'de zorlu maç öncesi sarı kart cezalıları stoperler Leo Schwechlen ve Gençer dışında eksik yok. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası