Ege Postası
Geri

Göztepe ile Bandırmaspor puanları paylaştı

Trendyol 1. Lig'in 5. haftasında Göztepe ile Bandırmaspor 1-1 berabere kaldı. Göztepe'nin golü Tijanic'ten, Bandırmaspor'un golü ise Jozefzoon'dan geldi.
Göztepe ile Bandırmaspor puanları paylaştı
Haberler / Spor
17 Eylül 2023 Pazar 22:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Trendyol 1. Lig'in 5. hafta karşılaşmasında Göztepe ile Bandırmaspor karşı karşıya geldi. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanan mücadele 1-1'lik eşitlik ile tamamlandı. 

Göztepe'nin golü 32. dakikada David Tijanic'ten gelirken, Bandırmaspor'un eşitlik sayısını 45+1. dakikada Jozefzoon kaydetti.

 İlk yarı 1-1 sona erdi. İkinci yarıda başka gol olmayınca iki takımda 1'er puana razı oldu.

Bu sonuçla birlikte Göztepe 5 puana yükselirken, Teksüt Bandırmaspor puanını 9'a çıkarttı. 

Göztepe gelecek hafta Manisa'nın konuğu olacak. Bandırmaspor ise sahasında Gençlerbirliği'ni ağırlayacak.

Maçtan dakikalar

32. dakikada sol kenardan Yunus Emre’nin açtığı ortaya sol ayağıyla dokunan Tjianic, takımını öne geçiren golü kaydetti. 1-0

45+1. dakikada Göztepe’nin ceza sahası içinde yaşanan karambolde Jozefzoon, gelişine yaptığı vuruşla skoru eşitledi. 1-1

64. dakikada Bandırmaspor kalecisinin yaptığı hata ile Diouf meşin yuvarlağı kaptı ve çektiği şut kaleciden döndü. Dönen topa Tijanic'in vuruşunu konuk ekip savunması çizgiden çıkardı.

76. dakikada sol kenardan Soukou’nun ortasında ceza sahasında müsait pozisyondaki Djitte, topa dokunamadı.

Göztepe: 1 - Teksüt Bandırmaspor: 1

Stat: Gürsel Aksel

Hakemler: Gürcan Hasova, Oğuz Kağan Çalışır, Özcan Sultanoğlu

Göztepe: Lis, Ogün Bayrak, Nielsen, Taha Altıkardeş, Yunus Emre Gedik (Dk. 77 Ümit Akdağ), Messaoudi (Dk. 63 Aliou Traore), Yalçın Kayan, Celil Yüksel (Dk. 71 Kubilay Kanatsızkuş), İzzet Furkan Malak (Dk. 46 Fıratcan Üzüm), Tijanic, Mame Diouf (Dk. 77 Palmer)

Bandırmaspor: Gkelios, Rahmetullah Berişbek, Sergen Piçinciol, Mucahit Albayrak (Dk. 46 Emre Batuhan Adıgüzel), Mexer, Levent Ayçiçek (Dk. 69 Doğan Can Davas), Emirhan Aydoğan (Dk. 69 Mustafa Saymak), Mulumba, Jozefzoon (Dk. 69 Soukou), Metehan Mimaroğlu, Djitte (Dk. 80 Bobadilla)

Goller: Dk. 32 Tijanic (Göztepe), Dk. 45+1 Jozefzoon (Teksüt Bandırmaspor)

Sarı kartlar: Dk. 26 Mame Diouf (Göztepe), Dk. 78 Sergen Piçinciol (Teksüt Bandırmaspor)

Radomir Kokovic: “Kazanmayı hak ettik"

Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic, Bandırmaspor maçının ardından yaptığı açıklamada, "Maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Maalesef bu olmadı, istediğimizi alamadık" dedi.

Müsabakanın ardından basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Radomir Kokovic, "Sahada müthiş bir enerji vardı. Çok agresiftik ve rakibe önde basarak başladık. Aslında bütün maç boyunca böyle devam etmek istiyorduk. Ben de öyle olacağını düşünüyordum. Fakat golü attıktan sonra seken bir topta şanssız bir gol yedik. Devre arasında soyunma odasına girdiğimizde bu golün takımın enerjisini biraz düşürdüğünü fark ettim. Ben de bunu pozitife çevirmek için orada bazı müdahaleler yaptım. İkinci yarı başladı, sakatlıklar yaşandı ve oyuncu değişikliklerimiz oldu. Maçı kazanmayı hak ettiğimizi düşünüyorum. Maalesef bu olmadı, istediğimizi alamadık” ifadelerini kullandı.

Ender Tıraş: "1 puan aldığımız için mutluyuz"

Bandırmaspor Yardımcı Antrenörü Ender Tıraş, 1-1 berabere kaldıkları Göztepe maçının ardından yaptığı açıklamada, "Göztepe deplasmanında alınan 1 puana kazanç olarak bakıyoruz" dedi.

Maçın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Bandırmaspor Yardımcı Antrenörü Ender Tıraş, "İlk yarı gerçekten ilk 25 dakika bize yakışmayan görüntü sergiledik. Göztepe çok baskılı oynadı. Tabii artık atmosferden mi etkilendik onu tam olarak bilemeyeceğim ama Göztepe çok üstündü. Maçın 1-0’da kalması bizi oyunda tuttu. İlk yarının bitmesine yakın attığımız golle ivme bize döndü. Özellikle ikinci yarı 45. dakika ile 75. dakika arası Bandırmaspor'un gerçek kimliğine yakın bir şekilde mücadele ettik. Dolayısıyla o ara maçı koparabilirdik. Dolayısıyla alınmış bir puan var. Göztepe deplasmanında kazanç diye bakıyoruz. Bu sene itibarıyla 5 hazırlık maçı ve 5 lig maçı olmak üzere 10 maç oynadık. Henüz mağlup olmadık" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası