Ege Postası
Geri

Göztepe imza attırma aşamasında

TEKNİK direktörü Metin Diyadin'in 1 Temmuz'da başlayacak Erzurum kampına kadar transferin büyük ölçüde bitmesini istemesi üzerine vites yükselten Göztepe yönetimi, sol bek İsmail Dinler ile sol kanat oyuncusu İlhan Depe'ye imza attırmaya hazırlanıyor.
Göztepe imza attırma aşamasında
Haberler / Spor
18 Haziran 2015 Perşembe 11:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Sportif CEO Barış Güçlü'nün yürüttüğü görüşmelerde Giresunsporlu İsmail ile Balıkesirsporlu İlhan'ın transferinde ufak pürüzlerin kaldığı belirtildi. Barış Güçlü'nün Balıkesirspor'la sözleşmesi sona eren İlhan'la yaptığı birebir görüşmede prensipte el sıkıştığı öğrenildi. İki futbolcunun hafta sonuna kadar sözleşmeye imza atması bekleniyor.

Yabancı futbolcu konusunda da henüz somut adımlar atamayan sarı kırmızılı takımın Fransa, İtalya, Çek Cumhuriyeti, Azerbaycan ve Tunus'ta izlediği isimlerin yüksek fiyatlarında indirime gitmediği açıklandı. (DHA)



LEROY GEORGE'DA MUTLU SON

Transfer için Avrupa ve Türkiye'de birçok oyuncuyu gündemine alan Göztepe, yabancı transferinde ilk imzasına çok yakın.

Transfer dönemini Benjamin Fuchs'un imzası ile açan sarı kırmızılı ekip Surinam asıllı Hollandalı kanat oyuncusu Leroy George ile mutlu sona çok yaklaştı. Geride kalan sezonu Azerbaycan Premier Lig'inde Karabağ forması giyerek geçiren 28 yaşındaki futbolcu sezonun sona ermesi ile Azeri ekibinden ayrıldı.

Teknik direktör Metin Diyadin'in ısrarla istediği oyuncuyla ilk etapta yıllık ücret konusunda anlaşılmadığı fakat son görüşmelerin ardından bu sorunun aşıldığı belirtildi. Leroy George'un önümüzdeki günlerde Türkiye'ye gelerek resmi imzayı atması bekleniyor. (Eurosport)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası