Ege Postası
Geri

Göztepe'nin 28. teknik direktörü Bayram Bektaş

Süper Lig'de 27. kez mücadele edecek Göztepe'nin ligdeki 28. teknik direktörü Bayram Bektaş olacak. Sarı-kırmızılı ekipte 340 maça çıkan Adnan Süvari en fazla görev yapan teknik direktör konumunda bulunuyor. Öte yandan Bektaş'ın 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına teknik direktörlük görevine getirilmesi iç transferi yeniden şekillendirecek.  Göztepe'de Bektaş dönemi
Göztepe'nin 28. teknik direktörü Bayram Bektaş
Haberler / Spor
24 Mayıs 2018 Perşembe 11:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'nin teknik direktörlük görevine getirdiği Bayram Bektaş, sarı-kırmızılı ekibin lig tarihindeki 28. çalıştırıcısı oldu.

14 yıl sonra aradan sonra döndüğü Süper Lig'de sezona teknik direktör Tamer Tuna yönetiminde başlayan Göztepe, sezonu 49 puanla 6. sırada tamamladı. Tamer Tuna ile yola devam etmeme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, Bayram Bektaş'la anlaştı. Bayram Bektaş'la 1+1 yıllık sözleşme imzalandı.

Futbolculuk hayatında Sarıyer'de profesyonel olan Bayram Bektaş, daha sonra Antalyaspor, Altay, Beşiktaş, Trabzonspor, Atiker Konyaspor ve Kocaelispor'da forma giydi.

Teknik direktörlük kariyerinde ilk olarak Elazığspor'u çalıştıran 44 yaşındaki Bayram Bektaş, Gazişehir Gaziantep'te de görev yaptı. Geçen sezon Ümraniyespor'un başında yer alan Bayram Bektaş, uzun süre ilk 2 mücadelesi verdiği ligde play-off yarı finalinde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'a elendi.

Teknik direktörlük kariyerinde 95 maç

Çalıştırdığı takımlarda play-off'lar dahil ligde 93, kupada ise 2 maça çıkan Bayram Bektaş, bu müsabakalarda 37 galibiyet, 30 beraberlik ve 28 mağlubiyet aldı. Bektaş'ın çalıştırdığı takımlar 127 gol atarken kalesinde 105 gol gördü.

Göztepe'nin 28. teknik direktörü 

Bayram Bektaş, gelecek sezon Süper Lig'de 27. kez mücadele edecek Göztepe'nin lig tarihindeki 28. çalıştırıcısı olacak.

Sarı-kırmızılı ekipte 10'u kesintisiz olmak üzere 12 sezon görev alan Adnan Süvari takımının başında 340 maçta görev yaptı. Süvari'nin ardından en fazla görev yapan isimler 52 maçla Ruhi Karaduman, 38 müsabakayla Andrea Kutik  ve 34 karşılaşmayla Tamer Tuna oldu.

Mehmet Sepil'in 8. teknik adamı

Bayram Bektaş, Göztepe'yi 2014 yılında Altınbaş Holding'ten devralan kulüp başkanı Mehmet Sepil dönemindeki 8. teknik direktör olacak. 2014-2015'te TFF 2. Lig'de yer alan sarı-kırmızılı ekipte Suat Kaya ve Metin Diyadin, 2015-2016'da TFF 1. Lig'de Metin Diyadin, Önder Özen ve Mehmet Aurelio, 2016-2017'de ise yine TFF 1. Lig'de Okan Buruk ve Yılmaz Vural görev yapmıştı.

Göztepe, Süper Lig'de yer aldığı geçen sezonu ise Tamer Tuna ile tamamlamıştı.

Göztepe'de iç transfer Bektaş'a bağlı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Göztepe'de Tamer Tuna'nın yerine Bayram Bektaş'ın 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına teknik direktörlük görevine getirilmesi iç transferi yeniden şekillendirecek. 

Tuna'nın yeni sezonda kesin olarak gönderilecekler listesine yazmayı düşündüğü Nabil Ghilas, Oscar Scarione, Milos Kosanovic, Sabri Sarıoğlu, Selçuk Şahin ve Joan Gouffran'a gün doğdu. Bektaş'ın teknik direktör olmasının ardından oyuncuların durumlarının tekrar değerlendirileceği ifade edildi. Genç teknik adamın en kısa sürede raporunu yönetime vereceği ifade edilirken, mevcut kadroyu çok bozmak istemediği bildirildi.

İlk sezonunda ligi 6'ncı bitirerek başarılı bir grafik ortaya koyan Göztepe'de başkan Mehmet Sepil'in de takımda büyük rötuşlar yapmayı düşünmediği, nokta transferlerle kadroyu oluşturacağı vurgulandı. Sarı-kırmızılılara imza atan, ardından İzmir'den ayrılan Bayram Bektaş'ın scout ekibinden de geniş çapta bilgi alacağı, ayrıca sezon açılışına kadar Güney Amerika ve Afrika ülkelerinde futbolcu izleyeceği bildirildi. Yurt içinde de liste hazırlığına başlayan Bayram Bektaş'ın kampa kadar transferlerin tamamlanmasını istediği açıklandı. (AA-DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası