Ege Postası
Geri

Göztepe, play-off hattına yaklaştı

Göztepe, deplasmanda Tuzlaspor'u 2-0 mağlup ederek ligde oynadığı son 7 maçta 4. galibiyetine imza atarak play-off hattı ile arasındaki puan farkını 3'e indirdi.
Göztepe, play-off hattına yaklaştı
Haberler / Spor
26 Mart 2023 Pazar 11:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Göztepe, 28. hafta karşılaşmasında ligin orta sıralarında bulunan Tuzlaspor'la karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 36. dakikada Yalçın Kayan'ın penaltıdan attıığı golle 1-0 öne geçti ve karşılaşmanın ilk yarısı bu skorla tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında da bir yandan skoru koruyup bir yandan da rakip kalede ataklar gerçekleştiren Göz-Göz, 66. dakikada Arslanagic'in kaydettiği golle maçı 2-0 kazanmayı başardı. İzmir temsilcisi, bu sonuçla birlikte 39 puanla 10. sıraya yükselerek play-off hattının son basamağı olan 7. sıradaki Manisa FK ile arasında 3 puanlık bir fark kaldı.

Öte yandan sarı-kırmızılı takım maç sonunda galibiyeti taraftarıyla kutlarken, Göztepe Teknik Sorumlu Şakir Özkayımoğlu da maç sonunda 3 puanı taraftara armağan ederek, "Taraftarlar hep varlar zaten. Desteklerini hiç esirgemiyorlar sağ olsunlar. Bizim için büyük bir güç arkamızda, 90 dakika hiç susmadılar. 3 puan armağan ettiğimiz için mutluyuz. Onlar da rahat bir şekilde eve dönerler" dedi. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası