Ege Postası
Geri

Göztepe sosyal medyada Soyer'e bayrak açtı: SözNamusturTunçSoyer

Göztepe taraftarları, kulübe tahsisine sözü verilen 104 dönümlük arazinin tahsisinin iptal edilmesi ve verilen sözlere rağmen bugüne kadar herhangi bir girişim yapılmamasına tepki gösterdi. Taraftarlar sosyal medyada #SözNamusturTunçSoyer etiketiyle gündem oluşturdu.
Göztepe sosyal medyada Soyer'e bayrak açtı: SözNamusturTunçSoyer
Haberler / Spor
29 Eylül 2020 Salı 09:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Torbalı Belediye Meclisi, 2019 yılında altyapı tesisleri için eski belediye tarafından Göztepe’ye tahsis edilen 104 dönümlük arazinin devrini iptal etmişti. Torbalı Belediye Başkanı İsmail Uygur yaptığı açıklamada, arazinin imar planının olmadığını ifade edip devir için yeni bir planma yapılması gerektiğini söylemişti.

İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer de Göztepe taraftarının sorununu çözüme kavuşturma sözü vermişti. Ancak aradan yaklaşık 1,5 yıl geçmesine rağmen konuya ilişkin herhangi bir adım atılmadı.

Göztepe taraftarları, Başkan Soyer’in sözünü tutması ve söz konusu arazinin Göztepe Spor Kulübü’ne tahsis edilmesi için sosyal medyada #SözNamusturTunçSoyer etiketiyle gündem oluşturdu. Taraftarların oluşturduğu etiket kısa sürede gündemde birinci sıraya oturdu.

Taraftarlar ayrıca, taleplerini belirttikleri bir açıklama da yayımladılar. Açıklamada, “Yatırım yapıp gençlere spor yaptırmak adına sizlerden istediğimiz onlarca arsa ve tesisi yancılara peşkeş çekip bizi oyalamaya devam edecek misiniz” ifadeleri yer aldı.

İşte o açıklama;

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası