Ege Postası
Geri

Göztepe voleybolda 3 oyuncu daha kaldı

Sultanlar Ligi'nin yeni ekiplerinden Papara Göztepe iç transferde 3 oyuncusuyla daha sözleşme yeniledi.
Göztepe voleybolda 3 oyuncu daha kaldı
Haberler / Spor
20 Nisan 2025 Pazar 13:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Sarı-kırmızılı kulüpte orta oyuncular Hande Naz Sunar ve İlayda Uçak ile pasör Nursevil Gökbudak'la yola devam edileceği duyuruldu.

Yapılan yazılı açıklamada, "Orta oyuncu pozisyonunda oynayan 1995 doğumlu oyuncumuz Hande Naz Sunar, pasör pozisyonunda oynayan 1995 doğumlu oyuncumuz Nursevil Gökbudak ve orta oyuncu pozisyonunda oynayan 2002 doğumlu oyuncumuz İlayda Uçak ile birer sezonluk daha sözleşme imzaladık.

Oyuncularımıza şanlı formamızla başarılar dileriz" denildi. Daha önce pasör çaprazı Ceren Kestirengöz Kapucu ile de nikah tazeleyen Göztepe, 10 oyuncuyla yollarını ayırmıştı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası