Ege Postası
Geri

Göztepe'ye Urla müjdesi!

Göztepe'ye Urla arazisi müjdesi geldi. Bucaspor'da ise mali kriz iyice su yüzüne çıktı.
Göztepe'ye Urla müjdesi!
Haberler / Spor
11 Ekim 2013 Cuma 11:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup’ta Yeni Malatyaspor yenilgisiyle zirve yarışında ağır yara alan Göztepe, Urla arazisi müjdesiyle moral buldu.

Sarı kırmızılı yönetimin 2 yıldır bürokratik engelleri aşmak için çabaladığı Urla arazisindeki sorunların çözüldüğü bildirildi. Milli Emlak Genel Müdürlüğü’nde 20 dönümlük arazinin parsel birleşiminin tamamlandığı, ayrıca arazinin kıyı ve yeşil alan terkinin yapıldığı açıklandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’nün araziye yol açmasıyla inşaat ruhsatı için son engelin kalkmış olacağı belirtildi. Yaz döneminde hafriyat işleri tamamlanan araziye bayram sonrası hemen 1 büyük, 2 küçük çim saha yapımına başlayacak yönetim, tek katlı kamp merkezi, spor salonu, idari bina, depo ve kafetaryanın inşaatıa 1 ay sonra start vermeyi hedefliyor. Tesisin mart ayına yetiştirilmesi planlanıyor.
 
BUCASPOR'DA PARA YOK İDMAN YOK
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Bucaspor'un teknik direktörü Kemal Kılıç, bugün ani bir kararla yapılması gereken antrenmanı iptal etti.

Sabah idmanında uzun süredir paralarını alamayan futbolcuların isteksiz olduğunu görünce çalışmayı başlamadan biteren Kemal Kılıç, "Moral olarak çökmüş durumdalar. Bu ortamda antrenmana devam edemezdim. Kimsenin içinden çalışmak gelmedi. Oyunculara izin verdim. En azından gitsinler ailelerini görsünler diye düşündüm" dedi.

Kesinlikle antrenman boykotu olmadığını, çalışmayı kendisinin iptal ettiğini öne süren Kemal Kılıç, şöyle devam etti:

"Futbolcular, beş kuruş para almadan onur mücadelesi veriyor ve maçlarını kazanıyor. Bunun karşılığını görememeleri de motivasyonlarını düşürüyor. Yönetim da iyi niyetle çalışıyor. Bu soruna mutlaka çare bulacaklarına inanıyorum. Yarın çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz."(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası