Ege Postası
Geri

Göztepe'ye hem övgü hem de uyarı

Süper Lig'de Trabzonspor'u 3-2 yenerek milli maç arasına moralli giren Göztepe'ye hem övgü hem de uyarı geldi. Öte yandan Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın Tayfur Bingöl'ü çok beğendiği ve alınması konusunda yönetime rapor verdiği iddia edildi. Göztepe'ye hem övgü hem de uyarı
Göztepe'ye hem övgü hem de uyarı
Haberler / Spor
29 Ağustos 2017 Salı 13:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Başkan Vekili Talat Papatya 14 yıl sonra yükseldikleri Süper Lig'de ilk 3 haftada sergilenen performansın umut verici olduğunu söyledi. Özellikle Fenerbahçe ve Trabzonspor karşısında iyi mücadele ettiklerine değinen Papatya, "Seyircimiz olmamasına rağmen sahada sergilenen performans hepimizi mutlu etti. Yeni bir takım olmamıza rağmen olumlu işler yaptık. Son karşılaşmada göze hoş gelen futbolu zevkle izledik" diye konuştu. Ancak rehavete kapılmamaları gerektiğinin altını çizen Papatya, "Önemli olan pozitif oyunumuzu sürdürmek. Ayaklarımız kesinlikle yere sağlam basmalı. Milli aradan sonra da takımın seviyesinde yükselme bekliyoruz. Hiçbir zaman ciddiyeti bırakmayacağız" dedi.

Bu sezon hedeflerinin Süper Lig'e tutunmak olduğunu belirten Talat Papatya, "Süper Lig'de kalıcı olmak için mücadelemizi sürdüreceğiz. Süper Lig'de yolumuza devam etmek istiyoruz. Taraftarımızın Fenerbahçe ve Trabzonspor maçlarındaki futbolu izleyememesi üzüntü verici. Seyircisiz oynama cezası kalkmalı, taraftarımız da daha dikkatli olmalı" yorumunu yaptı. Transfer çalışmaları hakkında da bilgi veren Papatya, "Öncelikle bir stoper alacağız. 3-4 isimle temaslarımız var. En kısa sürede çalışmalarımızı neticelendireceğiz. Kimsenin şüphesi olmasın, bugüne kadar transfer ettiğimiz futbolcular gibi yeni gelecek oyuncular da formamıza layık olacak" diyerek sözlerini tamamladı.

Öte yandan milli maç arasını fırsat bilip Erzurum'da kampa giren sarı kırmızılıların gelecek haftadaki Osmanlıspor maçına kadar 1 hazırlık müsabakası yapabileceği öğrenildi.  

TAYFUR'A YANAL KANCASI

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın geçen hafta Göztepe ile oynadıkları karşılaşmada sarı kırmızılıların kanat oyuncusu Tayfur Bingöl'ü çok beğendiği öğrenildi. Yanal'ın Tayfur'un alınması konusunda yönetime rapor verdiği iddia edilirken, Karadeniz ekibinin bu hafta Göztepe yönetimi ile temasa geçeceği bildirildi. Pek çok internet sitesinde de Tayfur için Trabzonspor'un çok ısrarcı olduğu ve transferi bitireceği yolunda haberlerin yer aldığı belirtildi. 

HENTBOL TAKIMI HAZIRLIKLARINI FİNLANDİYA'DA SÜRDÜRÜYOR

Hentbol Erkekler Süper Ligi ekiplerinden Göztepe, yeni sezon hazırlıklarını Finladiya'da iki özel maç yaparak sürdürdü. Riihimaen Cocks kulübünün özel daveti üzerine hafta sonu Finlandiya'ya giden Göztepe hentbol takımı, rakibi ile oynadığı ilk karşılaşmayı 27-24 kaybederken, ikinci radnevuda ise 26-25 galip geldi.

Antrenör Adnan Öztürk bu sezon Avrupa, lig ve kupada çok önemli sınavlar vereceklerini belirterek, "Finlandiya'da takımımızın son durumunu gördük. Takımın genel görüntüsünden memnunum. İzmir'de hazırlıklarımızı sürdürüp, eksiklerimizi kapatacağız" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası