Ege Postası
Geri

Göztepe'ye tek uzak yol Konya

Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u evinde 2-1 yenerek UEFA Avrupa Ligi'ne katılma yolunda umut tazeleyen Göztepe, kalan 5 haftada fikstür avantajını elde etti.
Göztepe'ye tek uzak yol Konya
Haberler / Spor
17 Nisan 2018 Salı 15:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Önündeki 5 müsabakanın 3'ünü evinde oynayacak sarı-kırmızılıların en uzak deplasmanı ise Konya olacak. Bu hafta İzmir'e 1.5 saat mesafede olan Akhisar'a gidecek Göz-Göz, ardından Kardemir Karabükspor ve Yeni Malatyaspor'la üst üste evinde karşılaşacak. Göztepe, 33. haftada Konyaspor'la dış sahada mücadele edip sezonu taraftarının önünde oynayacağı Galatasaray sınavıyla noktalayacak. 

Bursaspor galibiyetiyle 3 haftalık kötü gidişata dur diyen Göztepe, ilk 5 yolundaki rakipleri Demir Grup Sivasspor ve Trabzonspor'un puan kayıplarıyla rahatladı. Ligde 5. sıradaki Trabzonspor'la arasındaki puan farkını 3'e indiren 43 puanlı Göztepe, Sivasspor'un da 2 puan önüne geçip 29. haftayı 7. bitirdi. Gençlerbirliği'ni yenen Kayserispor'u ise 1 puan geriden takibini sürdüren İzmir temsilcisi iddiasını sürdürdü.

Başkan Mehmet Sepil yaptığı açıklamada, "Fikstür avantajımız var. Akhisar bize Karşıyaka kadar yakın. Ancak maçlar oynanmadan kazanılmıyor" dedi. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası