Ege Postası
Geri

Göztepe'yi eski kaptanı yaktı

GÖZTEPE’nin devre arasında yolları ayırdığı İlhan Şahin, yeni takımı Kartalspor’un Bolu deplasmanında 1-0 kazandığı maçta galibiyet golünü kaydederek eski takımının ateş hattında kalmasını sağladı.
Göztepe'yi eski kaptanı yaktı
Haberler / Spor
18 Şubat 2013 Pazartesi 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İZMİR Haftaya 20 puanla 17’nci sırada giren Kartal’ın Boluspor zaferinde başrolü oynayan sarı-kırmızılıların eski kaptanı, İstanbul ekibinin 23 puanla 15’inci basamağa çıkmasını sağladı. Denizlispor’la 1-1 berabere kalarak 2 puan kaybeden Göztepe ise 22 puanlı Tavşanlı Linyitspor'un kaybettiği hafta büyük bir fırsatı harcayarak 22 puanla 16’ıncılığa geriledi.

Sıkıntılı süreci aşmak için acil galibiyete ihtiyacı olan Göztepe’de, Torku Konyaspor deplasmanının hazırlıkları başladı. Moralsizliğin hakim olduğu İzmir temsilcisinde, cezaları biten Weeks, Aytek, Veli ve Onur’un takıma dönecek olmaları teknik direktör Kemal Kılıç’ı sevindirdi. Sakatlığı düzelen Fatih’in de Konya randevusuna yetişebiyeceği bildirildi. 

Olumsuz havayı bir an önce dağıtmaları gerektiğini belirten Kemal Kılıç, "Bunun için de kazanmaya ihtiyacımız var. Başımız hemen önümüze düşmemeli. Bir yolunu bulup, bu durumu düzelteceğiz" dedi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası