Ege Postası
Geri

Göztepe zirveyi ıskaladı

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon yaptığı çıkışla alkış alan Göztepe, iç saha ve deplasmanda iki farklı kimlik sergiledi.
Göztepe zirveyi ıskaladı
Haberler / Spor
30 Ekim 2018 Salı 11:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İç sahada oynadığı 5 maçta 4 galibiyet, 1 mağlubiyet alan sarı kırmızılı ekip, deplasmanlarda ise 5 maçı 1 galibiyet, 4 mağlubiyetle geçerek zirveyi ıskaladı. Ligin evinde en çok puan toplayan takımlarından biri olan sarı-kırmızılılar, iç sahada yalnız sezonun ilk haftasında Evkur Yeni Malatyaspor'a 3-1 yenildi. Bu mücadelenin ardından İzmir'de 4'te 4 yapan Göztepe, Fenerbahçe'yi 1-0, Kayserispor'u 2-0, Atiker Konyaspor'u 3-2, Beşiktaş'ı da 2-0 yenmeyi başardı. İzmir temsilcisi, deplasmanlarda ise tam tersi bir istatistik sergiledi.

Dış sahada yalnız Trabzonspor'u 2-1 yenebilen Göztepe, Kasımpaşa'ya 3-1, Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve son olarak Akhisarspor'a 1-0 yenildi. Ligde 10 haftada hiç beraberlik almayan Göztepe, Akhisarspor yenilgisiyle düşme hattında son sıraya demir atan rakibine hayat verdi.

3 maçta gol atamadı

Bu sezon ligde 10 maçın 7'sinde gol atmayı başaran sarı-kırmızılı ekip, deplasmandaki Galatasaray, Aytemiz Alanyaspor ve son olarak Akhisarspor maçlarında fileleri havalandıramadı.

Sarı kırmızılılarda adale sakatlığı bulunan Castro'nun son anda kadrodan çıkartılması da oyun planını olumsuz etkiledi. Castro'nun pazartesi günü Çaykur Rizespor'la oynanacak iç saha maçına yetişmesi bekleniyor. Göztepe, Ziraat Türkiye Kupası 4'üncü turunda perşembe günü Bölgesel Amatör Lig temsilcisi Çengelköy'ü konuk edecek. Atatürk Stadı'nda oynanacak maçta yalnız kapalı tribün açılacak ve biletler 20 TL'den satılacak.

Göztepe, ligde ise 5 Kasım Pazartesi Çaykur Rizespor ile Bornova Stadı'nda karşılaşacak. 

(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası