Ege Postası
Geri

Göztepeli taraftarlardan Başkan İduğ'a ültimatom

Son zamanlarda Göztepeli taraftarlarla yıldızı bir türlü barışmayan Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a taraftarlardan bir tepki daha geldi. Göztepeli taraftarlar ortak bildiri yayınlayarak, Başkan İduğ'a adeta ültimatom verdi. 'Seçim öncesi böyle değildi...'
Göztepeli taraftarlardan Başkan İduğ'a ültimatom
Haberler / Spor
30 Mayıs 2019 Perşembe 13:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Göztepe taraftarları bildiri yayınlayarak, Bornova Belediye Başkanı Mustafa İduğ'a uyarılarda bulundu.

İduğ'a hitaben yazılan bildiride özellikle şu ifadeler dikkat çekti; 

"Bizler isterdik ki seçim öncesi kurulan ilişkiler devam etsin, bu ilişkide Göztepe'mizin çıkarları korunsun. Ama maalesef bunu sağlama çabası bulunmayan Mustafa İduğ'a önerimiz bu tavırlarından vazgeçmesi ve gelecek sezondan itibaren yapılan hatalardan ders çıkarmasıdır."

Göztepe Taraftarlarının Ortak Bildirisidir

"Sezon içerisinde seçim çalışmalarında Göztepeli taraftarlarla sıcak ilişkiler kuran Mustafa İduğ, seçildikten sonra taraftarımıza karşı olmusuz bir tutum sergilemeye başlamıştır. Kendisine Göztepe ile ilgili menfaatler için istekte bulunduğumuz zaman bizleri her seferinde geri çevirmiştir. Bizler isterdik ki seçim öncesi kurulan ilişkiler devam etsin, bu ilişkide Göztepe'mizin çıkarları korunsun. Ama maalesef bunu sağlama çabası bulunmayan Mustafa İduğ'a önerimiz bu tavırlarından vazgeçmesi ve gelecek sezondan itibaren yapılan hatalardan ders çıkarmasıdır. Unutulmasın ki bizlerin oylarıyla geldiği bu mevkide, bize sırt dönülmesine sessiz kalmayız ve gerekeni yapmaktan da geri durmayız. İzmir'in her semtinde, caddesinde, mahallesinde biz varız. Göztepe İzmir'dir."  

Öte yandan geçtiğimiz günlerde de Bornova Belediyesi'nin ve Belediye Başkanı Mustafa İduğ'un sosyal medya hesaplarından Spor Toto Süper Lig'de bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'ı kutlaması Göztepeli taraftarları isyan ettirmişti. Gelen tepkiler üzerine paylaşım sosyal medya hesaplarından kaldırılmıştı.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası