Ege Postası
Geri

Göztepeliler'den Kocaoğlu'na pankartlı isyan!

Karşıyaka ve Göztepe statlarının yapım ihalesinin Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı davada iptal edilmesiyle hedef haline gelen Aziz Kocaoğlu'na tepkiler dinmiyor. Daha önce de farklı eylemler yapan Göztepeli taraftarlar, Şehit Kerem Oğuz Erbay köprüsüne "Azİzmirli çok Fenerli", "Stad istiyoruz hemşerim" yazılı pankartlar asarak Fenerbahçe kongre üyesi olan Başkan Aziz Kocaoğlu'nu bir kez daha protesto etti. Göztepeliler'den Başkan Kocaoğlu'na pankartlı isyan:
Göztepeliler'den Kocaoğlu'na pankartlı isyan!
Haberler / Spor
11 Ocak 2016 Pazartesi 20:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YİĞİT İMİRDOĞAN - EGEPOSTASI / İzmir'de geçtiğimiz hafta gündemin en önemli konusu haline gelen Karşıyaka ve Göztepe stat ihalelerinin Büyükşehir'in açtığı dava sonucu iptal edilmesine isyan bitmiyor. Sosyal medyada Göztepeli ve Karşıyakalı taraftarların hedefi haline gelen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, sarı-kırmızılı taraftarlar tarafından bir kez daha protesto edildi.

"KARŞIYAKA VE GÖZTEPE'DEN STAT İPTALİNE ORTAK TEPKİ" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Geçtiğimiz günlerde Mustafa Kemal Sahil Bulvarı'nda yapımı devam eden kıyı tasarım çalışmalarını kapatan bariyerlere sprey boyayla "O stat bitecek, Kocaoğlu sözünü tut" yazan Göztepeliler, bu kez Güzelyalı Şehit Kerem Oğuz Erbay Köprüsü'ne iki pankart astı.



'FENERBAHÇE'Lİ GÖNDERME!
Fenerbahçe Spor Kulübü kongre üyesi olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'na isyan eden Göztepe Yalı Grubu, "Azİzmirli çok Fenerli", "Stad istiyoruz hemşerim!" yazılı pankartlarla Kocaoğlu'na göndermede bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası