Ege Postası
Geri

Grand Plaza'da flaş istifa

Grand Plaza A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcısı Hakan Kılıç, 13 aydır sürdürdüğü görevinden istifa etti.
Grand Plaza'da flaş istifa
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Eylül 2020 Perşembe 15:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI-  24 Temmuz 2019'da İzmir Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Grand Plaza A.Ş.’nin Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirilen Hakan Kılıç bugün yaptığı açıklamayla görevinden istifa ettiğini duyurdu.

Kılıç açıklamasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ile yaptığı fikir alışverişi doğrultusunda bu kararı aldığını belirtti. 

Hakan Kılıç açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"Partimizin yereldeki iktidarını genele taşımak için daha çok çalışmamız, bu doğrultuda daha çok siyaset üretmemiz gerekiyor. Saygıdeğer büyüğüm, Büyükşehir Belediye Başkanımız Tunç Soyer’le yaptığımız fikir alışverişi doğrultusunda bu kararı aldık. Daha Yaşanabilir bir İzmir ve Türkiye için, Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı için var gücümüzle başkanımızla ve örgütümüzle çalışmaya devam edeceğiz."

Öte yandan Hakan Kılıç, 31 Mart Yerel Seçimlerinde CHP’den Narlıdere Belediye Başkanı Aday Adayı olmuş ancak aday gösterilmemişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası