Ege Postası
Geri

Grupseksendört Çiğli’yi salladı

Çiğli Belediyesi tarafından düzenlenen 7. Zafer ve Barış Festivali’nin son gününde Grup Seksendört fırtınası yaşandı. 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle beyaz güvercinlerin uçurulduğu gecede, Grup Seksendört gençlere muhteşem bir müzik ziyafeti verdi.
Grupseksendört Çiğli’yi salladı
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Eylül 2013 Pazartesi 09:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Festivalin final gecesinde gençlerin hayranı olduğu Grup Seksendört, festivali dolduran binlerce insana unutulmaz bir gece yaşattı. Çiğli Belediye Başkanı Metin Solak, konseri gençlerin arasında ve ayakta izlerken, yaklaşık bir buçuk saat sahnede kalan Grup Seksendört, yoğun istek üzerine uzun süre sahneden inemedi. Sevilen şarkılarını binlerce genç ile birlikte seslendiren grup, konserin finalini Başkan Metin Solak ile birlikte Kazım Koyuncu’nun “Ben seni sevdiğimi dünyalara bildirdim” parçası ile yaptı.

Beyaz güvercinler uçtu
1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle gökyüzüne güvercin uçuran Başkan Metin Solak, savaşsız ve kavgasız bir dünya dileklerini ilettiği gecede alanı dolduran binlerce Çiğlililere kırmızı karanfil dağıttı. Festivalin final gecesinde ayrıca Çetin Akgül, Kardeşler Muhabbet, Aliyar Nihan, Tuncer Bal, İsmail Kartal ile Süleyman Segidov sahne alarak türkü ve pop müzik konseri verdiler. Festivalin en büyük ilgiyi çeken etkinliği ise yaklaşık 7 dakika süren muhteşem havai fişek gösterisi oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası