Ege Postası
Geri

Gülse Birsel: Çeşme'nin yarısı benim değil

Gülse Birsel, geçtiğimiz aylarda sosyal medyada gündem olan paylaşımı hakkında, "Çeşme'nin yarısı benim değil, o bir espriydi" dedi.
Gülse Birsel: Çeşme'nin yarısı benim değil
Haberler / Magazin
8 Aralık 2023 Cuma 13:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

'Avrupa Yakası', 'Jet Sosyete', 'Yalan Dünya' ve 'Aile Arasında' gibi yapımlarla tanınan Gülse Birsel, yeni projelerini anlattı. Birsel, "Şimdilerde bir film, bir de dizi yazıyorum. Film sürpriz olsun. Çok beğenilen bir filmin devamı. Televizyona mı, dijitale mi onu bilmiyorum ama dijitale olması daha yüksek bir ihtimal olarak duruyor" dedi. 

Birsel, sadrazam torunu olduğunu öğrenip Çeşme'nin yarısının kendisine ait olduğunu iddia eden Nilüfer Akcoşkun Bozbağ'a benzetilmesinin ardından geçtiğimiz ağustos ayında Twitter'da TT (Trend Topic) oldu. Birsel gündem olmasının ardından sosyal medya hesabından, "Hanımefendinin 'Aile Arasında'daki 'Mihriban' karakterime benzerliği yüzünden sabahtan beri TT'de bir numarayım! Dedelerim sadrazam değil İstiklal Savaşı gazisi. Çeşme’nin yarısı benim değil, evim bile yok. Çalışıp kazanıp alabilirim. Hanımefendiye de aynısını tavsiye ederim" yazmıştı. 

Muhabirlerin tweetini hatırlatması üzerine Birsel, "Çeşme'nin yarısı benim değil, o bir espriydi. Bir hanımefendi böyle bir şaka yapmış, ben de bu şakaya katıldım, hepsi bu" açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası