Ege Postası
Geri

Gümrük müşavirleri seyahat için İZTO’ya başvurabilecek

İzmir Ticaret Odası (İZTO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cemal Elmasoğlu, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) önlemleri kapsamında görev amaçlı şehirler arası seyahat yapmak isteyen gümrük müşavirlerinin izin belgesi için kendilerine başvurabileceğini bildirdi.
Gümrük müşavirleri seyahat için İZTO’ya başvurabilecek
Haberler / Ekonomi
9 Nisan 2020 Perşembe 15:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Elmasoğlu, yaptığı yazılı açıklamada, İZTO üyelerinin Kovid-19 sürecinde ticaret hayatlarını devam ettirebilmeleri için var güçleriyle çalıştıklarını belirtti.

Yaşanan sorunları ve çözüm önerilerini ilgili kurumlara aktardıklarını vurgulayan Elmasoğlu, şunları kaydetti:

"Şehir giriş ve çıkışları için getirilen sınırlama nedeniyle gümrük müşavirliği hizmeti veren üyelerimizin yaşadığı sorunu İzmir Valiliğine ilettik. Bu dönemde görev amaçlı şehirler arası seyahat yapmak isteyen gümrük müşavirleri izin için İZTO'ya başvuru yapabilecek. Bu konuda İzmir Valiliği ile mutabık kalındı. Başvuru formlarının seyahatlerinden 48 saat önce eksiksiz olarak doldurarak imzalı bir şekilde '[email protected]' adresine iletilmesi yeterli olacak."

Seyahat izin formlarının İZTO'dan elden teslim alınabileceği gibi başvuru sırasında belirtilen adrese kargo ile gönderilebileceğini aktaran Elmasoğlu, üyelerin yaşadığı sorunların çözümü için ellerini taşın altına koymaya devam edeceklerini kaydetti.(AA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası