Ege Postası
Geri

Gümrükçü'ye Manduz'dan manidar gönderme

CHP'nin delege seçimleri sürecinde uzun zamandır gündemi meşgul eden “Ataşehir” krizinin dün gergin il yönetimi toplantısında son bulmasının ardından İl Yöneticisi Utku Gümrükçü kendisine ait Facebook sayfasında paylaşımda bulundu. Gümrükçü’nün 'Ant içiyorum' paylaşımına CHP Karabağlar İlçe Eski Başkanı Polat Manduz’dan yanıt geldi. Manduz,” “Anlatıyorsun güzel güzel ama yönetimde aldığınız kararlara ne denmeli al gülüm ver gülüm” diyerek yanıt verdi. Gümrükçü'ye Manduz'dan manidar gönderme
Gümrükçü'ye Manduz'dan manidar gönderme
Haberler / Yerel Politika
28 Eylül 2017 Perşembe 11:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI - Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) Çiğli’de gerçekleştirdiği delege seçimlerinde, itirazlar yüzünden ilçe yönetiminin iptal ettiği Ataşehir seçiminin, dün gergin il yönetiminde yenilenmesine karar verilirken, tartışma bitmedi. 

Belediye Başkanı Hasan Arslan ve İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu’na muhalif olan İl yöneticisi Utku Gümrükçü alınan karar sonrası gönderme yapıt. Gümrükçü, kendisine ait Facebook sayfasından şu paylaşımı yaptı:

"Bana dokunmayan YILAN bin yaşasın' diyerek örgütlenmemeyi tembihleyen; 'her koyun kendi bacağından asılır' felsefesini şiar edinen KONFORMİZM ile... 'Yöneticilerin elindeki gücü ya da olanakları devrimci mücadeleyi yükseltmek için değil, kendilerini daha da güçlendirmek için çıkar amaçlı kullanmaları' anlamına gelen KARİYERİZM ile... 'Yöneticilerin ellerindeki imkanlarını kullanarak, bir takım mallar ya da hizmetler dağıtarak, vaat vererek siyasal destek talebinde bulunmaları anlamına gelen 'KLİENTALİZM' ile Cumhuriyet Halk Partisinin onurlu üyeleri ile birlikte mücadele edeceğime Bağımsızlık, Eşitlik ve Özgürlük mücadelesi için canlarını veren yoldaşlarımızın huzurunda and içiyorum.”

Gümrükçü'nün bu paylaşımına, CHP Karabağlar İlçe Eski Başkanı Polat Manduz'dan manidar bir yorum geldi. Manduz, “Anlatıyorsun güzel güzel ama yönetimde aldığınız kararlara ne denmeli al gülüm ver gülüm” diyerek paylaşmanın altına yorum yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası