Ege Postası
Geri

Gümüldür Mandalina Festivali Ertelendi

Menderes Belediyesi tarafından ilki gerçekleştirilecek Gümüldür Mandalina Festivali son günlerde yaşanan acı olaylar nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.
Gümüldür Mandalina Festivali Ertelendi
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Kasım 2014 Çarşamba 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İlçenin en önemli temel kaynaklarından birisi olan Gümüldür mandalinasının tanıtımı, üreticilerin desteklenip teşvik edilmesi ve ürünün yeni pazarlara ulaşması amacıyla Menderes Belediyesi tarafından 8-9 Kasım tarihleri arasında Gümüldür Pazar Yeri’nde ilki düzenlenecek Gümüldür Mandalina Festivali ileri bir tarihe ertelendi. Son günlerde ülkemizde yaşanan acı olaylar nedeniyle ertelenen festival 29-30 Kasım tarihlerinde gerçekleşecek.

Acımız varken festival yapamayız

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Gümüldür mandalinamızın tanıtımına katkı koymak amacıyla ilk kez gerçekleştirmeyi planladığımız Gümüldür Mandalina Festivali’ni ileri bir tarihe erteleme kararı aldık. Son günlerde yaşanan acı olaylar hepimizi derinden üzdü. İstanbul’da mültecileri taşıyan teknenin batması sonucu yaşamını yitiren insanlar varken, Isparta’da yaşanan trafik kazasında hayatını yitiren işçi kardeşlerim ve Karaman’ın Ermenek ilçesinde ki elim kaza sonucu halen ulaşılamayan işçilerimiz varken festivali yapmayı doğru bulmadık. Acılar içinde festival yapmak doğru değil.  Aldığımız karar ile 8-9 Kasım tarihlerinde düzenleyeceğimiz festivalimizi 29-30 Kasım tarihlerinde düzenleyeceğiz. Bu kapsamda yaşamını yitirenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dilerken, Karaman’da ki kazada ulaşılamayan işçi kardeşlerime de bir an önce ulaşılmasını umut ediyoruz. Kalplerimiz onlarla atıyor, Allah’tan ümit kesilmez, inşallah güzel haberlerini alırız “ dedi.   

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası