Ege Postası
Geri

Günay'dan 'Yeni siyasi oluşum' açıklaması

AK Parti'den istifa eden Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal'ın partileşme noktasına geldiklerini ve her kesimden kişilerin partide yer alacağını söylemesi sonrası, yeni bir siyasi oluşumda yer alacağı iddiaları gündemden hiç düşmeyen Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Günay'dan açıklama geldi. Günay, Twitter'dan “Türkiye'nin yeni bir siyasi hareketin akıl ve coşkusuna ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Ancak ben, şu an hiçbir oluşumla özel ilgili değilim” ifadelerini kullandı.
Günay'dan 'Yeni siyasi oluşum' açıklaması
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2014 Çarşamba 12:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
EGE POSTASI - Ak Parti’den istifa ederek bağımsız kalan Kütahya Milletvekili İdris Bal, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında 1,5-2 yıldır çalışmasını yürüttüğü ve liderliğini kendisinin yaptığı bir oluşum içerisinde olduğunun altını çizerken, bu oluşumun partiye dönüşeceğini de açık bir şekilde ifade etti.Bal'ın açıklamaları sonrası gözler yeni bir siyasi oluşumda yer alacağı iddiaları gündemden hiç düşmeyen Eski Kültür Bakanı, Bağımsız İzmir Milletvekili Ertuğrul Gğünay'a çevrilmişti. 

Günay, Twitter’dan  açıklama yaptı. Günay, “Türkiye'nin yeni bir siyasi hareketin akıl ve coşkusuna ihtiyacı olduğuna inanıyorum. Ancak ben, şu an hiçbir oluşumla özel ilgili değilim” ifadelerini kullandı. 

Günay, 17 Aralık sonrası İlhan İşbilen ve Erdal Kalkan'la birlikte Ak Parti'den istifa ederek, Bağımsız İzmir Milletvekili olmuştu.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası