Ege Postası
Geri

Güneş oyuncularına sahip çıktı

Spor Toto 2'nci Lig Beyaz Grup ekiplerinden Karşıyaka, Afyonkarahisar kampındaki ikinci hazırlık maçında 3'üncü Lig ekibi Diyarbekirspor'a 3-0 yenilirken, Teknik Direktör Atilla Güneş oyuncularına sahip çıktı.
Güneş oyuncularına sahip çıktı
Haberler / Spor
2 Ağustos 2017 Çarşamba 15:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İlk özel sınavında Bergama Belediyespor'u 4-3 mağlup eden Karşıyaka'nın ikinci sınavında kalesinde 3 gol görmesine Karşıyakalı taraftarlar olumsuz yorumlarda bulunurken, Teknik Direktör Güneş, "Ben takımımdan memnunum" dedi. Rakiplerin kendilerinden 2 hafta önce topbaşı yaptığını ve en ağır idman döneminden geçtiklerini anlatan genç çalıştırıcı, "Bu aşamada aldığımız skorların bir önemi yok" diye konuştu.

Henüz sürat, koordinasyon ve çabukluk antrenmanlarına geçmediklerini ifade eden Atilla Güneş, "Yorgunluk üzerine maça çıkıyoruz. Kampın amacı da bu. Dar bir kadromuz var, takımdan ayrılanların yerini doldurma adına alternatif arıyoruz. Altyapımızdaki gençlerle birlikte herkesi görmek istiyoruz. Benim için en önemli şey bu dönemi sakatlık yaşamadan atlatmamız. Sezonun ilk maçına kadar ideal kadroyu oluşturmak için çalışacağız. Takımımın istekli oluşundan, çalışma arzusundan çok memnunum" diye konuştu. Karşıyaka, kamptaki son hazırlık maçında yarın saat 18.00'de Anagold 24 Erzincanspor'la kozlarını paylaşacak. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası