Ege Postası
Geri

Güney Afrikalı atlet: Boston ‘da dehşet yaşadık

Boston Maratonu’nun görgü tanığı tekerlekli sandalye atleti Ernst van Dyk yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Yerel radyoya konuşan Dyk, “Patlama ile bir sporcunun iki ayağının koptuğunu gördüm, korkunç anlardı.” dedi. Kendi yarışını...
Güney Afrikalı atlet: Boston ‘da dehşet yaşadık
Haberler / Dünya
16 Nisan 2013 Salı 14:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Boston Maratonu’nun görgü tanığı tekerlekli sandalye atleti Ernst van Dyk yaşadığı dehşet anlarını anlattı. Yerel radyoya konuşan Dyk, “Patlama ile bir sporcunun iki ayağının koptuğunu gördüm, korkunç anlardı.” dedi.

Kendi yarışını tamamladıktan sonra sponsorları ile maratonun bitiş çizgisini gören bir otelde kutlama yapan Dyk şunları söyledi: Patlama sesini duyunca bir anlam veremedik, vakitsiz bir havai fişek atıldı zannettik, herkes pencerelere koştu ve tam biz alanı seyrederken ikinci patlama oldu. İki ayağı kaybeden bir sporcu yerde çaresiz yatıyordu. Dünyanın en eski maratonu idi. Saldırganlar sporcuları hedef almadı, seyircileri hedef aldı.”

Öte yandan Güney Afrika Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, Amerika’da meydana gelen çifte patlamada 2 Güney Afrikalı atletin yaralandığı bildirildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası